Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foghúzás utáni fájdalom, de...

Foghúzás utáni fájdalom, de meddig?

Figyelt kérdés
Hétfőn húzták a jobb alsó 6-os fogamat, ki kellett vésni, nagyon fájt. Azóta is fáj, pedig járttam csikozásra, de ma már nem mentem el. Magas a fájdalomtűrési köszöböm, de még igy is kell a napi 1-2szem fájdalomcsillapító (én Nurofen rapidot veszek be). Megmosom a helyét is óvatosan, Corsodyllal is meglötyikölöm a helyét, mégis nagyon lassan gyógyul és fáj is. Az egész karácsonyomat elrontotta. A doki pedig azt mondta kb 2napja csikozáson, hogy minden rendben lesz vele. Nincs valami ötletetek, mit tehetnék, hogy ne fájjon ennyire, vagy hogy gyorsabban gyógyuljon? Szedjek Dalacint?
2009. dec. 26. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj vissza hétfőn! Addig is kérj a patikustól erős fájdalomcsillapítót!
2009. dec. 26. 20:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Eddig is oda jártam nap mint nap,azt mondták minden rendben lesz....És hogy normális hogy fáj...
2009. dec. 26. 20:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerintetek mi lehet a baj?
2009. dec. 26. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha Corsodyllal lötyekeled a helyét, akkor előfordulhat, hogy kimostad a vérdugót, ezért gyógyul lassabban.
2009. dec. 26. 23:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmivel se öblögesd a fogadat. Én foghúzás után 2 napig fogat sem mostam. Mert ha öblögeted sose fog elállni a vérzés. Ha abbahagyod a vérzés megáll, elkezd alvadni a vér, szövetté alakul és szépen begyógyul. De így ha öblögeted sose fog.
2009. dec. 27. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!