Ha aztmondják kéne fogszabályzó az mennyire komoly?
Figyelt kérdés
mert én nagyon nemszeretnék.. és az egyik ismerősöm azt mondta mindenkinek azt mondják hogy kéne.. és többen mondták hogy nem görbék a fogaim, miért kéne fogszabályzó?.. Tudom hogy mégis a fogorvos a tanult ember, de nemlehet hogy mégsem kell?2009. dec. 26. 15:25
1/10 anonim válasza:
inkább az orvosnak higgy!
esetleg több orvost kérdezz meg !
2/10 anonim válasza:
az öcsémnek full egyenleteesek a fogai.egyik évben aztmonta az orvos kell fogszabályzó következö évben ugyonez az orvos mondta h nem kell.ennyit erről.
3/10 anonim válasza:
nekemis eztmondták fiatalon, de én nemakartam, most 24 vagyok és a fogaim teljesen egyenesek.
4/10 A kérdező kommentje:
tényleg? az jó :D akkor megkérem a szüleim menjünk át másik fogorvoshoz, hátha az mást mond
2009. dec. 26. 22:11
5/10 anonim válasza:
Attól még hogy "egyenesek" a fogaid, még lehet, hogy kell. Nagyon sok embernek a harapása nem oké.
6/10 anonim válasza:
és akkor mivan ha nem oké a harapásom?:D
kívülről teljesen épek, egyenesek, és az étel megrágásával sincsenek problémáim.
8/10 anonim válasza:
kortól is függ. ha még fiatal vagy, akkor lehet hogy alakulnak még a fogaid. egyébként nekem is mondták, hogy jó lenne fogszabályzó, pedig az összes fogam szépen sorba van, kivéve kettőt, amik kicsit előre állnak. de engem nem zavar, szóval én kihagyom a fogszabályzást. végülis mindenki maga dönt szerintem.
9/10 anonim válasza:
én nekem egyenesek voltak a fogaim de most nem férnek el a csontfogaim és ezért kell.De nyugi nekem is csak kivehető kell.Attól függ mennyire "rosszak" a fogaid.
10/10 anonim válasza:
Ha nem olyan kesze-kuszák a fogaid, akkor is jobb ha van éjszakaid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!