Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Betömött fog mért fáj?

Betömött fog mért fáj?

Figyelt kérdés

Pontosan 1éve tömték be a fogam, és most 2-3napja érzem hogy fájdogál! Na de miért? Hogyhogy??

Volt valakivel ilyen?

Visszamentél a dokihoz? És az mit csinált?

2009. dec. 26. 14:57
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

de jóó!

irjál még irjál még!!!!!

Halálra röhögöm magam rajtad!!!!!!! nevetséges vagy! XD

Ja amugy köszönöm a normális hozzászólásokat!

Szerencsére már elmulott a fájdalom, igy nincs szükség orvosra, épp elakartam menni:)

2009. dec. 31. 08:44
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Elég szomorú hogy 20 éves létedre ilyen dolgokon nevetsz...
2009. dec. 31. 08:51
 23/27 anonim ***** válasza:
most bebeszélted magadnak hogy nem fáj... de elő fog jönni megint, csak akkor más jobban fog fájni. menj el a fogorvoshoz, kicseréli a tömést és minden oké lesz. ne halogasd, mert rosszabb lesz !
2009. dec. 31. 08:52
 24/27 A kérdező kommentje:

Nem ilyen dolgokon nevetek!

CSAK rajtad, mert ahogy irtam nevetséges vagy!

2009. dec. 31. 09:11
 25/27 anonim ***** válasza:

Bocsánt, hogy évek múltán írok, de a google ezt hozza ki kb első találatnak és szeretnék vmi értelmeset hozzászólni, hogy lássák azok is, akik nem veszekedni jönnek ide, hanem tényleg segítség kellene :)

Szóval:

"20 évesen tömés fujj" és "20 évesen gyökérkezelés fujj": erre annyit mondok, hogy a fogakat hiába mosod, ha túl barázdáltak, esélytelen bármelyik nagyörlődet is megmenteni a szuvasodástól, hacsak nem élsz cukormentes életet.

Nekem dentofóbiám volt, súlyos, egy fogdokit kb fejbetérdeltem, miközben húzta a fogam 15 évesen :D - nem direkt.

13 évesen kihúzták az alsó hatosomat, mert totál KO, 14 évesen tömtek már egyet és 15-16 évesen meg ki kellett húzni a másik alsó hatosomat is, mert az is totál KO és még cisztás is volt.

ÉN mégsem vagyok egy paraszt, aki sose látott fogkefét. Rendesen mostam, szájvizeztem, hiába, ez van.

Nem szégyen semelyik, ahogy az sem szégyen, ha félsz, ekkor keress oyln dokit, aki erre szakosodott: szorongásos betegekre.

PErsze erő kell ahhoz, hogy legyőzd a félelmed, ez van. De megéri. 21 vagyok most, fél év alatt (az összes örlőm lyukas! Hiába tettem akármit, csak a fogorvos hat) gyökérkezelt kettőt, betömött 3-at és még akkor a félelmemet is legyőztem + még megyek is :)

Kérdezd meg, ha félsz, hogy vehetsz-e be vmi nyugtató z első vagy első két alkalommal. Hat! Segít. És a fogidnak adhatsz még plusz 20-40 évet :) Ugye, sok ez, ha 100évig élünk.

2013. jan. 27. 14:50
 26/27 Korda József válasza:
Nekem meg már 4 is be van tömve... és most meg kettő fáj az egyik nagyon érzékeny a másik meg oltárira fáj.. már 3 hete... :(
2014. ápr. 7. 20:52
 27/27 anonim válasza:
Nekem 12 évesem gyökérkezelték a fogamÉn is beszari vagyok ha az elején elmegyek nem kellet volna.De a sima tömött fogamnál nekem is ez van csak nekem harapásnál.
2015. okt. 28. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!