Kb mennyit kell rakolteni egy fogszabalyzasra?
Attól függ...
SZTK-ban, 18 év alatt elvileg jár valamennyi támogatás, de nem tudom pontosan, mert valami olyasmit hallottam, hogy változtattak ezen valamit.
Magánnál meg nagyon változó. Van viszonylag olcsó, és hajmeresztően drága is.
Nekem alul-felül a készülék 300 000 Ft volt, és az aktiválási díj meg 6000 Ft.
De elfogadnak egészségpénztárat, és a módszerek is a legmodernebbek.
En nem az SZTK-ban csinaltattam meg, hanem a Semmelweis Egyetemen. Mondjuk oda is beutalo kellett, szal maradjunk az SZTK-nal.
Mikor en csinaltattam, akkor a tamogatas megszunt, igy a felso 60.000 Ft volt, aztan mikor kifizettem az alsot, akkor megint volt tamogatas, szoval az csak 41.000 FT -be kerult.
A tobbi ingyen van , azt hiszem.
te jó ég , de drágák
ezért jó hogy nekem 9éves koromtól volt :P
akkor még a rögzített "csak" 25000 volt:) felső
Utolsónak: ilyenkor új kérdésben írd ki a kérdésedet, ne kérdezz bele más kérdésébe!
Amúgy sem igazán érthető a kérdés, de annyit sikerült kibogarásznom, hogy az sem biztos, hogy kell-e fogszabályzó neked. Egyáltalán nem megalázó bemenni a fogorvoshoz és megkérdezni, hogy szerinte kell-e fogszabályzó és ha igen, az mennyibe kerülne nála? Főleg, hogy az ár nemcsak a fogorvostól és a technikusától függ, hanem magától a fogszabályzó típusától is. Nyugodtan menj el több fogorvoshoz is és kérj mindegyiktől ajánlatot!
Novemberben rakták fel ez került 45 e ftba.ami a TB támogatás 20%-a, mert 80%ot támogat. Ez 18 év alatt.
rögzített alsó-felső. 2 évig bizti marad a szájban.Azt mondta a doki, hogy 5-6 havonta kell cserélni valami 5 db valamit, aminek a darabja olyan 1500 körül van, azt nem támogatja a TB.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!