Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mikor veszik már le?

Mikor veszik már le?

Figyelt kérdés

2012 novemberben kaptam fogszabályzót. azt mondta a doktornő hogy 1,5-2 év lesz de még mindig nem mondott semmit arról, hogy mikor veszi le. január óta ilyen kis gumikkal kell gumiznom, amit csak evés előtt veszek ki. nagyon szeretnék már megszabadulni tőle. szerintretek mikor veszik le?? kép: [link]

lécci komoly válaszokat :)

2014. máj. 2. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Nemsokára. De úgyis szól majd előtte :) ha nagyon kíváncsi vagy kérdezz rá
2014. máj. 2. 19:22
 2/6 anonim válasza:
a gumizás az már az utolsó lépések között van úgyhogy már nincs sok hátra szerintem de aha érdekel akkor én is azt javasolnám hogy kérdezz rá a fogorvosnál
2014. máj. 2. 19:38
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. elvileg 5.-én kell mennem de csak megnézik nem csinálnak semmit max adnak még gumikat. szerintetek lesz még ívcsere vagy már csak a gumizás aztán leszedik? és utána kell e majd éjszakait hordanom? mielőtt állandót csináltattunk kb 3 évig volt éjszakai de nem javított annyit amennyit kellett volna
2014. máj. 2. 20:38
 4/6 anonim ***** válasza:

A gumizás a harapásodat állítja be, ez már nem látványos változás, viszont annál fontosabb. Kérdezd meg, mennyi van még, mert én pl. 1 évig gumiztam, más meg 3 hónapot, szóval ebből nem lehet megmondani.

Éjszakait biztos fogsz kapni, annak már nem kell javítania, csak helyben tartja a fogaidat, hogy ne álljanak vissza.

2014. máj. 2. 21:46
 5/6 anonim válasza:
Szia!A gumizas utan meg egy kis ido es le is veszik..(nkm most 1 honapja vettek le)..engem is idegesitett nagyon mar a sok gumizas..Nekem sem mondta meg hogy pontosan mikor veszik le,mert nem volt ahogy hissz attol fuggoen veszik le hogy hogy valtozik a fogad,mikor all be a harapasod stb..Mar nem kell sok es ujra onfeledten lehet mosolyogni...furcsa lesz eloszor amikor leveszik de utanna annal jobb.. ;)
2014. máj. 4. 11:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Elvileg nyáron leveszik :)
2014. máj. 5. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!