2/8 A kérdező kommentje:
És ha nem?
2014. máj. 1. 22:04
3/8 anonim válasza:
Amit az első írt... Másik verzió ne él, hacsak nem tartasz magad mellett egy adag radióaktív cuccost, mert akkor még éreznek az emberek fémes ízt, de gondolom ez nem játszik nálad. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Legközelebb majd megfigyelem, mert eddig nem vettem észre.
Az is igaz, hogy nincs aktív rádió a közelemben. :) De majd ere is figyelni fogok.
Köszi mindkettőtöknek.
2014. máj. 2. 01:23
5/8 anonim válasza:
Nekem gyógyszertől volt fémes érzésem, de ez jól köthető ahhoz az időhöz, amikor szeded.
6/8 anonim válasza:
Nem rádióra gondoltam, hanem sugárzó anyagra... tudod amit atomerőművekben is használnak pl. :D
7/8 A kérdező kommentje:
6#
Remélem nem gondoltad komolyan, hogy én komolyan gondoltam? Azért van ott a smiley. Csak poén volt.
Habár nálad is ott a smiley. Lehet te is csak poénkodsz.
Ki tudja, ebben a smiley-kal teli internetes világban.
Azért köszönöm, hogy értelmesen próbáltál kijavítani.
5#
Gyógyszert nem szedek.
2014. máj. 2. 20:03
8/8 anonim válasza:
Poénnak persze. :) Igaz már nehéz kiigazodni mikor melyik smiley mit akar jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!