Észrevettem hogy 2 fogam elkezdet szuvasodni, mit csinaljak?
Figyelt kérdés
a héten észre vettem hogy hátul 1rágófogam elkezdet a tetején kicsit feketedni meg elol az egyik kisebb fogam, nem fáj meg semmi a fogorvostol jövöhét péntekre kaptam idopontot, addig nem fog romlani a fogam vagy tovább feketedni? mit fog vele csinalni a fogorvos? 17/F2014. ápr. 30. 00:33
1/5 anonim válasza:
Nem tudsz ellene mit tenni, nem fog drasztikusan semmit romlani tovább. Amúgy ha lyuk, mert nem biztos, hogy lyuk, lehet csak fogkő, akkor kifúrja és betömi, ez nem fáj, mivel a kis lyukak még nem érnek ideget. Ha meg csak fogkő, akkor azt leszedi, semelyik sem fáj.
2/5 anonim válasza:
Ha lyukas, akkor kifúrja és betömi, ha csak elszineződés, akkor letisztítja.
3/5 anonim válasza:
Nézz utána az Elmex foggélnek. (nem fogkrém)
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat:) nem lyukas, nem is fáj, nemtudom a felszine egy kicsit fekete akkor lehet most kezdet el szuvasodni vagy csak elszinezodes.. :)
2014. ápr. 30. 13:01
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg egy kezdeti stádiumban levő szuvasodás, barázdazárással orvosolható. Annyi idő alatt nem lesz semmi látható romlás, amíg eljutsz a fogorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!