Bölcsességfog húzás után sokáig fog még fájni a helye?
Mindig fáj, persze nem elviselhetően, sokszor bele bele hasít és picit az állkapcsomnál és a fülem tövénél is fáj. Nehéz még azt az oldalt mozgatni meg kicsit fáj ha mosolygok is.
5 napja húzták ki szájsebészeten (jobb alsó), simán kijött nem kellett vágni, varrni.
Hú hát nem semmi :) akkor még én vagyok a szerencsésebb mert nekem kb. 5 perc volt és kikapta a helyéről, nekem inkább még az állkapcsom fájdult meg, annyira feszítette szét, hogy még a szám is kirepedt oldalt :S mire megkérte az asszisztenst hogy tartsa meg az állkapcsom (na mondom végre, mert eltörik) addigra ki is jött a fog, amit nem is érzetem. Azt mondta a szokásos 2 gyökér helyett 4 gyökere volt, meg is mutatta.
Mára már egész jól vagyok, én akkor szedtem sok Flektor port + mellé még algofex fortét, amikor még meg volt a fogam..komolyan mondom olyan fájdalmaim voltak hogy se éjszakám se nappalom, és nem is konkrétan a fogam fájt hanem a fél arcom, fülem, torkom stb...
Amióta kihúzták én csak néha néha, amikor picit jobban fáj algofex fortét veszek be, ma lekopogom nem kellett még bevennem, kicsit érzem és néha bele hasít, de lényegesen jobb mint tegnap. Közben utána olvastam és akár 3 hét is lehet a gyógyulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!