Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Éjszakai fogszabályzó állandó...

Éjszakai fogszabályzó állandó után mennyit segít?

Figyelt kérdés

Az orvos azt mondta,leszedi nyárra az állandót, de még nem tökéletes és csináltatni fognak egy éjszakait is.Már nem nagyon áll kifelé,csak kicsit 2 fogam.Mennyire lehet korrigálni ezt egy éjszakaival? (aztmondta,hogy az állandó már nem fog változtatni rajta,csak az éjszakai)

14L

2014. ápr. 27. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Biztos okkal mondta, hogy leszedi a ragasztott fogszabályozót az orvosod, mert már elérte a megfelelő állást a fogaidnál, állcsontodnál.

Az éjszakai, azaz retenciós készülék abban segít, h helyben tartsa a már elért eredményt és kisebb mozgással még helyre rakja azt a 2 "kicsi" fogad. :)

2014. ápr. 27. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:

szia!

az butaság, hogy "csak a helyén tartja az eredményt", meg hogy "kisebb korrekcióra alkalmas".

nekem a fémallergiám miatt anno iszonyat drága lett volna egy állandó fogszabályzó, viszont szükségem volt rá, ezért több éven keresztül csak éjszakai volt. 3-4 évig használtam, a bal szemfogam annyira fent nőtt ki, hogy nem is látszódott kb, ha nevettem, csak egy kicsi része. azt az éjszakai fogszabi teljesen lehozta a helyére. ez olyan 1 centi elmozdítást jelentett összesen. szóval igenis lehet vele szépen korrigálni, főleg a te korodban.

2014. ápr. 29. 15:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönom!!:)
2014. ápr. 30. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!