Éjszakai fogszabályzó állandó után mennyit segít?
Az orvos azt mondta,leszedi nyárra az állandót, de még nem tökéletes és csináltatni fognak egy éjszakait is.Már nem nagyon áll kifelé,csak kicsit 2 fogam.Mennyire lehet korrigálni ezt egy éjszakaival? (aztmondta,hogy az állandó már nem fog változtatni rajta,csak az éjszakai)
14L
Biztos okkal mondta, hogy leszedi a ragasztott fogszabályozót az orvosod, mert már elérte a megfelelő állást a fogaidnál, állcsontodnál.
Az éjszakai, azaz retenciós készülék abban segít, h helyben tartsa a már elért eredményt és kisebb mozgással még helyre rakja azt a 2 "kicsi" fogad. :)
szia!
az butaság, hogy "csak a helyén tartja az eredményt", meg hogy "kisebb korrekcióra alkalmas".
nekem a fémallergiám miatt anno iszonyat drága lett volna egy állandó fogszabályzó, viszont szükségem volt rá, ezért több éven keresztül csak éjszakai volt. 3-4 évig használtam, a bal szemfogam annyira fent nőtt ki, hogy nem is látszódott kb, ha nevettem, csak egy kicsi része. azt az éjszakai fogszabi teljesen lehozta a helyére. ez olyan 1 centi elmozdítást jelentett összesen. szóval igenis lehet vele szépen korrigálni, főleg a te korodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!