SOS valaki valami nagyon jó hatásos módszert tudna ajánlani foggyulladásra?
Figyelt kérdés
Begyulladt a fogom olyan szinten hogy teljesen felvagyok dagadva tőle! Háziorvosomhoz mentem először Ő írt fel nekem antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt illetve fülcseppet mert a fülem véres váladékkal van tele belül! Mondta, hogy mindenesetre menjek el a fogorvoshoz is hátha az okozza a panaszaim, fej és fül fájással kezdődött! Valami ötlet amit itthon könnyen tudok alkalmazni?? Minél hamarabb elakarok jutni a fogorvoshoz csak a háziorvosom azt tanácsolta, hogy ha lement a daganat csak utána érdemes !Borogatás, kamillás öblögetés nem használ vagy csak még nem adja ki a hatását ! Mennyi időbe telik, hogy lemegy??? Antibiotikumot 5 napra kaptam ! Segítsetek !!!2014. ápr. 23. 21:02
1/8 anonim válasza:
Ajj szegény :(
Én nem tudok ezeken kívül más tippet. Antibiotikumnak dolgoznia kell, én is borogatnám. :(
Remélem mihamarabb túl leszel rajta, fogfájás, fejfájás és fülfájás egyenként is kegyetlen, nemhogy hármasban karöltve.
Hát szerintem menj el egy fogászhoz, így legalább látja az előzményeket, valószínű, hogy nem nyúl hozzá, de hidd el, ilyesmire emlékezni fog. Én tuti azért megmutatnám.
2/8 anonim válasza:
Kiegészítés: Nekem amikor ínyemet levágták, akkor nekem doki azt mondta, hogy corsodyl, vagy listerine. Én listerinet használtam, és csodákra képes!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ! Ma reggelre úgy ébredtem, hogy lement kicsit a daganat, talán holnap már el is tudok menni a fogorvoshoz, remélem menthető lesz még, mert ez tuti nem arcüreggyulladás, hiába mondta elsőnek a háziorvosom azt decembere, mert akkor is ugyan ez volt ! Bár a fogam se előtte se utána nem fájt ahogy most sem ! Remélem hamar meggyógyulok :( addig is próbálok pozitívan hozzá állni a dolgokhoz és nem foglalkozni vele, elterelem a figyelmem !
2014. ápr. 24. 18:22
4/8 anonim válasza:
Ez a jó hozzáállás! Remélem, mihamarabb gyógyul, ez a triumvirátus kegyetlen tud lenni! :(
5/8 anonim válasza:
Fogbélgyulladás szokott olyan lenni hogy nem tudod konkrétan mid fáj, vagy elakadt bölcsességfog. Fogorvoshoz addig is elmehetsz amíg nem jobb. Ha olyan akkor nem fog hozzányúlni. De olyan is van hogy nagyon gyulladt, és belefúr, vagy kihúzza. Nekem pl belefúrt, és elkezdte gyökérkezelni. Nekem is nagyon be volt gyulladva.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! Hát igen ez kegyetlen de szerintem nem én vagyok az első aki ilyentől szenved, legalábbis bízom benne "gonosz kacaj" egyébként nem.. nem kívánom ezt senkinek sem ! :))
2014. ápr. 24. 18:38
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, túl estem! Gyökérkezelésen lesz részem, ráadásul a bölcsesség fogam is kiakar jönni azon segítenek hétfőn ! :( De legalább bölcs leszek :D
2014. ápr. 25. 17:07
8/8 anonim válasza:
5/7 vagyok.
Ha gyökérkezelés, akkor tuti fogbélgyulladás.
Eltaláltam, bár jobb lett volna ha valami más lenne.
Nekem már kétszer is volt, azért ismerem.
Én se kívánom még Orbánnak se, na jó talán neki mégis :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!