Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Félek! Lehet, hogy szájrákom...

Félek! Lehet, hogy szájrákom van? (Tovább lent! )

Figyelt kérdés

A szájpadlásomon van egy fekély ami fáj és a nyelven hegyén van egy fehér kis dudor. Lehet ez szájrák??

(normális válaszokat kérek!)

2009. dec. 22. 19:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
A szájrák egy olyan elváltozás, ami egyik problémádhoz sem hasonló. Inkább egy kis afta, ami a legyengült immunrendszerre utal.
2009. dec. 22. 20:45
 22/26 anonim ***** válasza:
nincs szajrakod az biztos, nem kell felned, ugyanilyenek szoktak nekem is lenni(enis cigizek) es neha enis azt hittem rak,de nem kell felned elfog mulni
2009. dec. 22. 22:12
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem rák,az nem fájna,valószínü valami fertőzés vagy tályog.Nyugodj meg.
2009. dec. 23. 15:41
 24/26 anonim ***** válasza:
Amielőtt kiírod a kérdést, teljesen halálra rémülve és várod a többnyire hozzá nem értő emberek válaszát, miért nem nézed meg neten, mi is a szájrák? Hogy néz az ki? Ne haragudj, de nem kell minden apróságról azt hinni, hogy rákos megbetegedésről van szó! Legalább vedd a fáradtságot. Mellékes megjegyzésként. Nekem van "szájrákom", pontosítva daganat. Egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy kis afta. Mindemellett először orvoshoz mentem el vele, eszembe se jutott ide kiírni. Ha mégis megtenném összesen ennyi választ kapnék: 0. Rosszabb esetben pedig párat, ami teljesen butaság. Mivel az emberek legnagyobb többsége a száj ezen elváltozásának még a nevét se hallotta soha. Kérlek... ne fesd az ördögöt a falra! A saját érdekedben...A fekélyedre meg szerezz be egy ecsetelőt, amitől elmúlik pár héten( vagy akár napon) belül.
2009. dec. 23. 17:55
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem szájrák, begyulladt a fogad, és az a "fehér dudor" egy sipoly.
2009. dec. 23. 19:15
 26/26 anonim válasza:
AZ PATTANÁS HA FEHÉRPUKLI, ne nyúlkálj koszos kézzel a szádba, amugy a cigit le szoktad tüdőzni? ne nyomkod meg semmi ha békén hagytad volna akkor 2 nap mulva nincs ott
2014. ápr. 15. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!