Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzó tapasztalatokat...

Fogszabályzó tapasztalatokat szeretnék kérni tőletek, hogy nektek mi hogy ment és a fogaitok nagyon szépek lettek és megérte ennyi küszködés?

Figyelt kérdés
Nekem kb 1 éve tették fel felülre és 6 napja alulra. Sajnos jobb oldalon szűk fogköz van .:/ van akinek ugyan ilyen problémája volt? Szerintetek meddig lesz még fent? Bal oldalt màr lejött de én szinte észre se vettem. A fogszabályzó tényleg hatásos? Mert én félek hogy még nagyon sokáig lessz fent. Azt nagyon nem szeretném hogy még 5-6 évig fent legyen. A leszedés fáj? Még azt szeretném kérdezni hogy a polirozástól láthatóan fehérebbek lesznek a fogak? Nekem van amelyik fogam recés (xD?) de nincs letörve. Azt is "lecsiszolják" hogy egyenes legyen? Várom a kérdéseket, tapasztalatokat. Ui: kicsit hosszúra sikeredett , valamit elfelejtettem xDDD ez biztos hogy szépek lesznek a fogaim?

2014. ápr. 20. 21:37
 1/4 anonim válasza:
szia, nekem 1 éve rakták fel és még fél évig hordanom kell, mert nagyon ferdék voltak. egyik kifelé másik befelé állt. az az érdekes, hogy nekem 1 hónap alatt (!) nagyjából az egészet rendbe hozta, de még mindig kicsit görbe. Még nem szették le, de eddig az összes ismerősöm azt állítja, hogy kellemetlen (mint mikor fölrakják) de nekik nem fájt nagyon. Remélem segítettem.
2014. ápr. 20. 21:51
 2/4 anonim válasza:
Ezek a kérdések érdekelnek engem is, amúgy biztos szépek lesznek a foga(ink), szerintem megéri:)
2014. ápr. 20. 22:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem két évig volt fenn a fogszabályzóm, és sosem értettem azokat az embereket, akik nyafogtak miatta. Olyan csálé volt a fogsorom, hogy akár 10 évig is hordtam volna, ha az kell, hogy helyre jöjjön. Persze nem ítélek el senkit, nekem sem volt leányálom, mikor állítottak rajta, három napig nem bírtam normálisan enni, meg hasonlók. De teljesen megérte. A felső fogaim rettenetesen előreálltak, a hüvelykujjam befért a felső és alsó állkapcsom közé, nem bírtam összezárni az ajkaimat, és evésnél/beszédnél rendkívül zavaró volt, no meg csúnya is.

A leszedés sokkal inkább kellemetlen, mint fájdalmas. A polírozás az én fogaimon semmit sem változtatott, mert nem voltak elszíneződve, mármint a felszínűk, az anyaga viszont igen, amin meg nem segít a polír. Utána nagyon nagynak tűntek a fogaim, hirtelen nagy fehérségeket láttam a számban. :D

Arra figyelj majd, ha leszedik, hogy jó alaposan törölgesd végig a fogaidat a nyelveddel, mert nálam egy csomó ragasztást csak azért szedtek le, mert ugye éreztem, szóval ezzel segítened kell a dokit, hogy tudja, honnan kell még leszedni a ragasztót.

És mindenképpen légy jó gyerek, az éjszakait majd rendszeresen hord, különben fölösleges volt, a mostani vacakolás!

Szépek lesznek a fogaid, ez biztos, és ami ugye a legfontosabb, könnyebb tisztán tartani őket, amitől egészségesebbek maradhatnak. :)

Bocsi a hosszú válaszért.

2014. ápr. 20. 22:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!:) nagyon hasznosak egytől-egyig :) semmi baj hogy hosszú lett mert az egész hasznos :)))
2014. ápr. 21. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!