Kinek van Cirkon (cirkónium-oxid) koronája, fogpótlása?
Én szeretnék Cirkon koronára cserélni a régi porcelán koronámat,mert állítólag sokkal szebb,természetesebb észrevehetetlennek tűnik,mintha a saját fogam lenne!!
Az a kérdés,hogy akinek van ilyen fogpótlása,h tényleg észrevetetlennek tűnik?És ami még nagyon fontos,h hol csináltatta!!Hiszen itt 50-100 ezerről beszélünk!!
Válaszokat várom!
Szia Kedves Válaszoló!!
Had kérdezzem meg Tőled,hogy hol csináltattad??És mennyiért?
Azért nem értem,m valaki 40 ezerért,más 80ért a harmadik meg 130 ezerért csinálja meg a Cirkon fogpótlást!!
Nem tudom,h aki olcsóbban csinálja az lehet,hogy nem lesz annyira szép,kidolgozott, mint a 130ezres!!Ettől tartok!Azért kérdezném,h ha Te meg vagy vele elégedve,akkor oda mennék én is!!Nagyon köszönöm a válaszodat!
És várom a többit is!:)
Szia!
Én is már régóta meg szeretném csináltatni és most meg is tudnám,csak előtte begyüjteném mások tapasztalatait!!
Sok embernek van már ilyen,egyre elterjettebb és remélem még jó sokan írják ide le a véleményüket!Nagyon fontos,h kinél csináltatta!!
A teljes kerámiáról nem tudok semmit,mármint én mindenképpen cirkonban gondolkodok!
Nos, akkor várjuk a kommikat :)
Szia!
Tudom jó rég feltetted a kérdést, ne haragudj, hogy ezzel zavarlak.
Érdekelne, hogy végül megcsináltattad-e a cirkónium koronát és jogos-e tényleg a félelem, hogy ezt el lehet rontani mondjuk ha olcsóbb helyen készítettjük.
Nagyon köszönöm, ha válaszolsz, nagy segítség lenne.
Szia Kedves Kérdező!
Igen megcsináltattam Veszprémben a koronát,nagyon szép lett és nem bántam meg! Én 48ezret fizettem ki érte,de mindenképpen megérte! Kérdeztem is a dokitól pont ezt,hogy mi lehet ekkora különbség az árak között, és mondta,hogy ki mennyit kér el érte,ki milyen helyen és hol dolgozik,mennyit kér a fogtechnikusa. A cirkon váz,amire készül a pótlás az az 50 ezresnél is ugyanaz,mint a 120 ezresnél!De én azt tanácsolom Neked,hogy ha rászánod végül magad,hogy a kiválasztott orvos referencia munkáit,amit valóban ő készített, mindenképpen nézd meg,mert hiába a szép cirkon,ha csúnyán van megmunkálva, és ez már csak a fogorvos és fogtechnikus jó együttműködésével és a precíz munkától lesz kifogástalan! Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!