Mennyire fáj a gyökérkezelés 4. alkalommal?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Legalább egy éve már, hogy egy rossz fogamat bekellett tömni, de előtte pedig gyökérkezelést csinaltak.. Nagyon rossz volt rettenetesen fájt az első alkalom, aztán mikor másodszorra kellett visszamennem megint csinált az is fájt elég rendesen, mikor utoljára kellett visszamennem és tisztitotta ugyanúgy akkor már nem is éreztem fájdalmat.. Közben pedig ideiglenes idegölő tömést is kaptam.. Kb 2 napja folyamatosan fáj megint ugyanaz a fogam :/ úgy érzem mintha megint gyulladt lenne, fogmosás közben is véreset köpök.. Nem merek elmenni fogorvoshoz megint mert attól felek, hogy újra egy gyökérkezelesen kell túllennen és, hogy az nagyon fájna.. :( ti mit javasoltok? A válaszokat előre is köszönöm!2014. ápr. 18. 17:58
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg nem a fogad gyulladt, hanem alatta az íny. Hacsak nem valami nagyon profi orvoshoz mész, ki fogja húzni. Egyébként a gyökérkezelés sem törvényszerűen fáj, nekem csináltak már vagy ötöt, abból csak egy volt gáz.
2/3 A kérdező kommentje:
Melyik rosszabb a foghuzas vagy egy újabb gyokerkezeles? Ugyanis egyiket sem szeretnem de nem is akarom halogatni hatha csak rosszabodik a helyzet... Az alkapcsomat sem tudom osszeszortani a fájó fogam miatt úgy érzem mintha az az egyetlen fogam lejjebb lenne a többitől..
2014. ápr. 18. 22:43
3/3 anonim válasza:
Ha be lett tömve általában már nem lehet mégegyszer gyökérkezelni... Nekem volt ugyan ahol megcsinálták, de ott csak azért sikerült mert régi volt a gyökértömés és "felázott" de amúgy olyan kemény mint a beton, azt nem tudják kiszedni hogy még alatta csináljanak dolgokat. Nem mondom hogy a húzás kellemes, olyan nyilalló fájdalmat nem érzel mint gyulladt fog gyökérkezelésekor. Inkább csak érzed ahogy feszegetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!