Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tegnap húzták a fogam! Mikor...

Tegnap húzták a fogam! Mikor öblíthetek? Hogy mossak fogat? Mit egyek? Normális, ha vér izét érzem a számban, de mégsem vérzik már? Minden érdekel, amit tudni kell a foguuzás utánról!

Figyelt kérdés
Amúgy a bal hátsó fogam, húzták,45 perxig szenvedtünk vele....Baj ha tegbnap márittam tejet? Nekem nemmondta az orvos, hogy nemlehet.
2009. dec. 22. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Úgy öblíts, hogy a fejed jobbra-balra billented, kb. 2-3 napig még.

2. A fogad helyét nagyon óvatosan mosd.

3. Végülis mindent ehetsz csak ne ott.

4. Normális, én is éreztem.

5. Én is ettem tejterméket (joghurtot) mivel mást nem tudtam, de semmi bajom nem lett.

Javaslom, használj corsodyl öblögetőt, attól gyorsabban meggyógyul.

2009. dec. 22. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Háát, a tejtermék nem volt éppen a legjobb ötlet. Már mindegy végülis. Az első válaszoló tökéletes választ adott. Normális ha vér ízét érzed, de pl. én foghúzás után nem mostam fogat 2 napig, mert féltem hogy megsértem. Strepsils-t szopogattam, ezáltal nem volt kellemetlen a szájszagom.
2009. dec. 25. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Óvatosan mosd meg a többi fogad

(meg ami a másik oldalon van)

2014. jún. 1. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Mit ehetsz?

Pépes dolgokat

2014. jún. 1. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Meg egyél főtt burgonyát

Aprított almát

2014. jún. 1. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!