Ezt kihúzzák vagy még menthető? Tapasztalatok?
Leghátsó fogam felül,és lett rajta egy hatalmas lyuk de nem a fogon hanem az ínytól kezdődően,lent épp egy kicsi fog marad már csak a másik fele kívülről ép. Tegnap este elkezdett fájni de nem csak ő így az egész fogsorom felül szinte átsugárzik,ma fél 5-kor megyek magán dokihoz.
Ínynél van a hiány akkor ki kell húzni? Mert amúgy gondolom ínyhez nem lehet rakni tömőanyagot nem? Meg attól még lehet fájna?
Hülye fogkő az oka,mindig kiújúl ilyen barnásan de csak belül pedig ott is alaposan megmosom napi 2x, és több fogamon már van belül az ínynél pici hiány,de ez a legrosszabb..
Eddig rettentően húztam az időt,mindig másra ment el a pénz stb,de most már tényleg megcsináltatom a fogaim..
Húzástól nem félek, tömés jobban fájt százszor főleg utána,bár eddig csak bölcsességfogat húztak..
Így le se lehet vetetni a fogkövet,hogy gyulladás van igaz?
Hát igen ezt nem értem mert a tömést nem lehet ínyhez rögzíteni? Plusz ha fáj alapból, lehet nekem is az ínyem nem a fogam, akkor meg ha betömi ugyanúgy fog fájni..
Neked is akkor a fogkő csinálta ezeket a lyukakat? Fogkőleszedésnél nem lehet valami érzéstelenítés?
Majd írd már meg légyszi, mit javasolt a doki
ill. mit csinált (ha csinált valamit)
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!