Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ezt kihúzzák vagy még menthető...

Ezt kihúzzák vagy még menthető? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Leghátsó fogam felül,és lett rajta egy hatalmas lyuk de nem a fogon hanem az ínytól kezdődően,lent épp egy kicsi fog marad már csak a másik fele kívülről ép. Tegnap este elkezdett fájni de nem csak ő így az egész fogsorom felül szinte átsugárzik,ma fél 5-kor megyek magán dokihoz.

Ínynél van a hiány akkor ki kell húzni? Mert amúgy gondolom ínyhez nem lehet rakni tömőanyagot nem? Meg attól még lehet fájna?

Hülye fogkő az oka,mindig kiújúl ilyen barnásan de csak belül pedig ott is alaposan megmosom napi 2x, és több fogamon már van belül az ínynél pici hiány,de ez a legrosszabb..

Eddig rettentően húztam az időt,mindig másra ment el a pénz stb,de most már tényleg megcsináltatom a fogaim..

Húzástól nem félek, tömés jobban fájt százszor főleg utána,bár eddig csak bölcsességfogat húztak..

Így le se lehet vetetni a fogkövet,hogy gyulladás van igaz?

2014. ápr. 16. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Leírom nálam hogy volt, több fogam volt így lyukas mint a tiéd, betömte, de azt mondta,hogy tökéletes tömést nem tud csinálni (azóta fájnak is, pedig előtte nem fájtak).Az ínyem volt begyulladva de felül leszedték a fogkövet alul nem tudták,mert annyira fájt!
2014. ápr. 16. 13:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát igen ezt nem értem mert a tömést nem lehet ínyhez rögzíteni? Plusz ha fáj alapból, lehet nekem is az ínyem nem a fogam, akkor meg ha betömi ugyanúgy fog fájni..

Neked is akkor a fogkő csinálta ezeket a lyukakat? Fogkőleszedésnél nem lehet valami érzéstelenítés?

2014. ápr. 16. 13:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Majd írd már meg légyszi, mit javasolt a doki

ill. mit csinált (ha csinált valamit)

Köszi

2014. ápr. 18. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha kéred, biztos el tudják érzésteleíteni a fogkőlevételnél
2014. ápr. 18. 13:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos ki is húzta aznap pedig ő nagyon fogmegtartó és ügyes doki :( rémes volt ez a húzás mert annyira ragaszkodott a fog hogy 4 részletbe jött ki, feszegette-recsegett, brr és az a fájdalom amikor kiment az érzéstelenítő... De legalàbb túl vagyok rajta, üssön el egy ikarus ha mèg egyszer hagyom idáig elfajulni! Amint meggyógyul ez a b*zi nagy seb megyek is fogkőlevételre..
2014. ápr. 18. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!