Esti fogmosás utáni nagy szomjúság ellen mit tegyek?
Figyelt kérdés
minden este mosok fogat,de utána olyan szomjas vagyok,hogy néha 1,5 liter vizet iszom.tanácsok,trükkök praktikák érdekelnek.mert,már nagyon unom.2014. ápr. 13. 16:35
1/7 anonim válasza:
Ne igyal vagy elotte igyal. En lefekves elott jartam ki sokszor wcre de ravettem magam h ne menjek ki es nem is megyek
3/7 anonim válasza:
nem mindegy h megiszol 1,5 liter vizet vagy sem igyad meg is meg van oldva abba h vizet iszik valaki nem hal bele
4/7 anonim válasza:
Válts fogkrémet/szájvizet, általában megoldódik a probléma. Milyen fogkrémet használsz?
5/7 A kérdező kommentje:
blendamed 7complete. És a legelsőnek:ne igyak vizet??????szomjan halok!
2014. ápr. 15. 17:15
6/7 A kérdező kommentje:
a cukorbetegségnek utána járok és a fogkrémváltást is kipróbálom
2014. ápr. 15. 17:18
7/7 anonim válasza:
Ha egész nap ilyen vagy, akkor sanszos a cukor, ha kizárólag a fogmosás után, akkor nem hiszem. Fogkrém. Nekem is kiszárad tőle a nyálkahártyám vagy nem tudom, de meg akarok halni, ha nem iszok. Próbálkozz másfajta fogkrémekkel, esetleg próbálj olyat, ami nem mentolos, mert azzal van a fő gond. Más kérdés, hogy egyéb fogkrémtől nem érzed azt a frissességet, de valamit valamiért. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!