Elképzelehtő, hogy egy fogorvos nem veszi észre ha belefúr egy fogba véletlenül?
Pár napja voltam fogorvosnál tömés miatt és másnpa észre vettem, ahogy a nyelvemmel tapogattam a fogam, hogy a betömött utáni fogamban van egy érdesebb mélyedés ami a nyelvemmel tapintahtó (nem emlékszem rá, hogy az régebben is ott lett volna).Arra gondoltam, hogy kijött a tömés, de nem azon a fogamon érzem a lyukat ami be lett tömve, hanem a mögötte lévőn. Elképzelhető, hogy a fogorvos véletlenül bele fúr és totál nem veszi észre? Az enyém speciel nem hiszem, hogy észre vette mert nem szólt hogy bármi hiba történt volna.
Nem vagyok az a reklamáló alkat, és nem szeretem mások munkáját sem kritizálni..... nem gáz neki azt mondani, hogy lehet belefúrtál az egészséges fogamba? nem szeretem, mások munkáját leszólni és ezzel pedig most azt tenném, meg a körzeti orvosom nem éppen a kedvesebb orovosok közé tartozik, szval lehet még neki állna feljebb, hogy kritizálom a munkáját. Magánra viszont nem szeretnék pénzt költeni.
Előfordulhat, hogy belefúrt pláne ha sztk-s
Menj vissza reklamálj csak nyugodtan!
Az is lehet, hogy a barázda már addig is ott volt (nekem is szinte kráterek vannak a nagyőrlők gumói között), és a tömés után kezdtél a nyelveddel arrafelé "tájékozódni" és csak most fedezted fel. Nézd meg, hogy a másik oldalon is olyan-e az a fogad.
Azért az elég durva, hogy másik fogba fúr bele a fogorvos, az pedig pláne, hogy nem szól, ha valamit elront (ha gerinctelen, akkor is inkább azt hazudná, hogy a szomszéd fogadon is észrevett egy lyukat és azt is betömi, nem pedig ott hagy betömetlenül egy "balesetet").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!