Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kell tartanom ettöl a töméstől?

Kell tartanom ettöl a töméstől?

Figyelt kérdés
Szóval,hétfőn megyek a fogorvoshoz és a bölcsességfogamat fogja betömni csak azzal paráztatott múlt héten mikor meglátta..,hogy "ez egy nagyobb lélegzetvételű dolog lesz.." Be vagyok tojva:-/ Tényleg ennyire komoly lesz?Egyébként már kint van majdnem teljessen de van rajta egy nagy lyuk.. Valakinek saját tapasztalata van ezzel kapcsolatban,hogy ne parázzak annyira?!
2009. dec. 19. 22:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
23:05 neked az sztk-s fogdokid húz gumikesztyűt mielött a szádba nyúl?Nem véletlen kérdem...
2009. dec. 19. 23:07
 12/17 anonim válasza:
"nagyobb lélegzetvételű dolog lesz" szerintem ez alatt azt érthette, hogy hosszabb ideig fog tartani, mivel nehezebben hozáférhető helyen van. Ne aggodj! Fájni nem fog max az érzéstelenítő injekció egy kicsit. :-) üdv.: mint fog.asszisztens
2009. dec. 19. 23:08
 13/17 anonim ***** válasza:

Én az sztk-s hóhér-véleményes vagyok.

Gyerekek, ez nem reklám ( na jó, az), de az Örsön - ha bp-ről van szó, állati jó dokik vannak. Igaz, drágább, de elmondja, mit csinál, pontosan, gyorsan és fájdalommentesen dolgozik/dolgoznak.(az én fogamra még garanciát is vállaltak, igaz az egy korona)

Ami pedig az sztk-sat illeti. Múltkor beszélgettem egy nővel, aki elmesélte, h miket állt ki. Nem adott a doki fájdalomcs-t, úgy tömött meg gyökérkezelt (legközelebbi alkalomra a nő a belépés előtt bevett Advilt, mert tudta, h mi vár rá, h addigra hasson), nyíltan bevallotta h a tömőanyag, amit használ, kb. 3 hónap múlva kiesik - amit a nő tapasztalt is, mert a tb csak ilyet finanszíroz. És valóban: ennek a dokinak van magánrendelése is. Nem tudom amúgy, h ki az illető.

2009. dec. 19. 23:20
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem is gumikesztyű nélkül nyúlt a számba az sztk-s:S

Amúgy nem tudom, hogy vagy vele, de ha esetleg fájna a fogad a kezelés után, akkor nagyon szép karácsonyod lesz. Szóval először azt gondold meg, hogy ünnepek előtt akarod-e csinálni ezt az egészet.

2009. dec. 19. 23:50
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszsönöm a válaszokat és az asszisztens bátoritását!:-)
2009. dec. 19. 23:54
 16/17 A kérdező kommentje:

Neked is gumikesztyű nélkül?Csak azért kérdeztem mert furcsáltam,hogy magánnál CSAK gumikesztyűben dolgoznak,sztk-s meg simán kesztyű nélkül!Bár nem tettem ott szóvá,de szivem szerint megmondtam volna a magamét..:@

Meg kell valahogy oldanom,ünnepek ide v. oda mert nagy a lyuk:-(

2009. dec. 19. 23:57
 17/17 A kérdező kommentje:
23:20 Ha megirnád,hogy az Örsön melyik az a fogászat hálás lennék,én is Bp-i vagyok!A nő akit példának felhoztál igazat mondott,mert nekem se akart az sztk-s fogdoki az elején szurit adni egy másik lyukas fogamnál..,mikor elkezdte fúrni és látta,hogy torzul az arcom,akkor szólt az asszisztensnek,hogy"adjon egy lidocaint..." De azt nem értem,ha sztk-s..,akkoris miért kell ilyen félvállról csinálni az egészet??Akkor inkább ne csinálna semmit,leginkább fogorvosi kezeléseket nem!!De ez csak a saját "élményeim" után levont következtetésem!
2009. dec. 20. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!