Kell tartanom ettöl a töméstől?
Én az sztk-s hóhér-véleményes vagyok.
Gyerekek, ez nem reklám ( na jó, az), de az Örsön - ha bp-ről van szó, állati jó dokik vannak. Igaz, drágább, de elmondja, mit csinál, pontosan, gyorsan és fájdalommentesen dolgozik/dolgoznak.(az én fogamra még garanciát is vállaltak, igaz az egy korona)
Ami pedig az sztk-sat illeti. Múltkor beszélgettem egy nővel, aki elmesélte, h miket állt ki. Nem adott a doki fájdalomcs-t, úgy tömött meg gyökérkezelt (legközelebbi alkalomra a nő a belépés előtt bevett Advilt, mert tudta, h mi vár rá, h addigra hasson), nyíltan bevallotta h a tömőanyag, amit használ, kb. 3 hónap múlva kiesik - amit a nő tapasztalt is, mert a tb csak ilyet finanszíroz. És valóban: ennek a dokinak van magánrendelése is. Nem tudom amúgy, h ki az illető.
Nekem is gumikesztyű nélkül nyúlt a számba az sztk-s:S
Amúgy nem tudom, hogy vagy vele, de ha esetleg fájna a fogad a kezelés után, akkor nagyon szép karácsonyod lesz. Szóval először azt gondold meg, hogy ünnepek előtt akarod-e csinálni ezt az egészet.
Neked is gumikesztyű nélkül?Csak azért kérdeztem mert furcsáltam,hogy magánnál CSAK gumikesztyűben dolgoznak,sztk-s meg simán kesztyű nélkül!Bár nem tettem ott szóvá,de szivem szerint megmondtam volna a magamét..:@
Meg kell valahogy oldanom,ünnepek ide v. oda mert nagy a lyuk:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!