Fájhat a halántékom a fogam miatt? Az egész jobb arcom fáj már egy ideje, és nem tudom eldönteni, hogy a fogam miatt fáj az egész, fel a halántékomig, vagy a szemüvegem szára lenne szoros, és amiatt fáj a fogam.
Figyelt kérdés
Tavaly szeptember óta van új szemüvegem, decemberben kezdett fájdogálni a fogam, tehát nem hinném, hogy amiatt van, csak már ott is sajog, ahol a szemüveg szára van. Azóta januárban kihúzták a bölcsesség fogamat, egy darabig jobb volt, majd megint fájni kezdett. A hetest két hete betömte a fogorvos, de nem változott tőle semmi. Lehetséges, hogy az orvos (akiről sajnos már sok rosszat hallottam) nem volt körültekintő és nem jó munkát végzett?
Most próbálok a környéken másik orvost keresni, de a rossz hírűn kívül csak fizetősök vannak, arra pedig még spórolnom kell :(
2014. ápr. 5. 10:06
1/2 anonim válasza:
Igen,fájhat a fogadtól a halántékod! De ha sokáig volt nyitva a szád az orvosnál,attól is fájhat!
2/2 anonim válasza:
Miért nem nézeted meg a szemüvegedet egy optikussal? Egyébként fájhat a fogadtól, én kb. 1 éve az állandó arcfájdalom miatt mentem el fogorvoshoz, gartulált milyen szépek a fogaim, góc nincs, bizonyára arcüreggyulladásom van. Egy maszek szájsebészetes kiműttettem az ínyben húzódó, fekvő bölcsességfogaimat de még ott se biztattak azzal, hogy ettől megszűnik a fájdalmam, de megszűnt, én javaslom hogy keress másik orvost, több szem többet lát, egy röntgen alaján sok minden kiderül, egy rosszul betömött fog és bennmaradt bölcsességfog maradvány vagy egyéb gyulladás is. Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!