Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfog. Talán be van...

Bölcsességfog. Talán be van gyulladva?

Figyelt kérdés

Már mind a 4 áttörte az ínyemet de ma egész nap fáj a jobb felső fogam. Még nem jött ki teljesen csak az alsók a két felső csak áttörte az ínyemet de még növekedésben van (szerintem). Csak a jobb felső fáj de kegyetlenül. Vettem be cataflamot meg beecseteltem propolisszal. Érdemes lenne kihúzatni a bölcsességfogaimat mert úgy tudom ezekkel van a legtöbb probléma.

A másik kérdésem a foggkő leszedés mennyire fájdalmas?

21/L

2014. márc. 30. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:
A fájdalmat okozó fogat nézesd meg, lehet, h az orvos is azt mondja, hogy szabadulj meg tőle, mielőtt több gondot is okozna. A fogkő leszedése nem fáj, csak ha esetleg az orvos ügyetlen és az ínyedet is felsérti, de egyáltalán nem vészes dolog, én rendszeresen leszedetem.
2014. márc. 30. 21:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is így voltam, egy hete szedték ki a bölcsességfogam. Már szerencsére sokkal jobb. Nekem ki se nőtt teljesen, épp csak a csücske, de nem volt neki hely és úgy műtötték ki. Ha neked nagyjából már kint van, biztos egyszerűbb lesz kiszedni (ha ki kell).

Nekem sose fájt a fogkő leszedés, maximum zavaró, hogy matatnak, de fájni nem fáj.

2014. márc. 31. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!