Fájdalmas a bölcsességfog műtét?
Nekem ket bolcsesseget is kihuztak, az egyik mutet volt.
Eloszor felkent valami fogkrem izu izet az inyemre, az par perc mulva tisztara elzsibbasztotta azt a reszt, es mikor oda beszurta az erzestelenito injekciot, az mar nem is fajt csak ereztem hogy matat a szamban.
Ki kellett vagni az inyt, a fog korul, majd kihuzta, es utana osszevarta az inyt.
Azt mondta ne sportoljak, meg ne egyek azon az oldalon es ha faj, akkor vegyek be estere fajdalom csillapitot.
En ennek ellenere elmentem este futni (mert akkoriban jartam heti 5-6 alkalommal futni) es semmi bajom nem volt.
Viszont enni nem igazan tudtam, mert meg zsibbadt a szam es ha ragtam, raharaptam a szamra belul, ugyhogy csak folyadekos cuccokat ettem, amit nem kell ragni.
Estere mikor kiment az erzestelenito majd beszartam ugy fajt, de bedobtam ket algopirint es utana elmult.
Meg par napig sajgott, de ki lehetett birni. Azon az oldalon hetekig nem ettem. Aztan kivettek a varratot es hello.
En felnott vagyok, el tudom donteni mi jo nekem es mi nem (tapasztalat miatt) de szerintem te nyugodtan szolhatsz a tanarnak, es akkor ad felmentest tesiora alol. Igazabol nem ajanlatos, mert a mozgas miatt lukteto erzes lesz es talan megnagyobb fajdalmat okoz, de ezt embere valogatja. En peldaul siman futottam aznap, de van aki agynak dol az ilyesmitol. Ezzel semmi gond.
Ha szolsz a tanarnak hogy muteted volt, biztos nem kenyszerit hogy tesizz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!