40/N, 2 bölcsességfogat még kinövés előtt + fogszabályzás miatt kettőt kihúztak (nem látszik, mert a helyére húzták be a többit), 2 gyökérkezelt, 4 tömött. 0 korona, 0 pótlás
Elnézve a városban a korosztályomat, nincs okom szégyenre :). Ha nem kellett volna a fogszabályzás miatt a hely, az a kettő is meglenne még.
2009. dec. 16. 17:40
2/23 anonim válasza:
Nekem 2 tömött, 1 gyökérkezelt, 1 olyan aminek a felét kihúzta a doki és csapot kaptam rá (később még lesz korona is) meg egy amit teljesen ki kellett húzni. Bal felső hetes, viszont benőtt a helyére a bölcsesség fogam, szóval hiány konkrétan ott nem lesz. :) Mindezt 23 évesen... :S 18 éves koromig semmi gondom nem volt velük, aztán rohamos romlásnak indultak. :( Doki szerint vacak a szájflórám és nagyon puhák a fogaim, ezért.
2009. dec. 16. 17:44
3/23 anonim válasza:
20/L
Egyik sem hiányzik és egészségesek. Viszont nagyon sárgák, de ez a jobbik eset.
2009. dec. 16. 17:45
4/23 anonim válasza:
13 éves vagyok. 6 fogam van tömve.
2009. dec. 16. 17:45
5/23 anonim válasza:
19 vagyok,1 se hiányzik, 5 lézeres tömésem van és 1 amalgám
2009. dec. 16. 17:47
6/23 anonim válasza:
22 éves vagyok, még egy fogam sincs tömve, nincs lyukas fogam.
Viszont két fogam hiányzik, egy alul-egy fölül, de azok is egészségesek voltak, csak esztétikai okokból kellett kihúzatni (fogszabályzós voltam). És remélem, hogy még nagyon sokáig jók lesznek a fogaim. :))) A fogdoki mindig megdicsér, hogy nagyon ritkán lát ilyet. :))
2009. dec. 16. 17:49
7/23 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek! :)
Kedves utolso: a dokidnak igaza van :)
2009. dec. 16. 17:57
8/23 anonim válasza:
1 van tömve, de már vagy 8-9 éve
4et kihúztak fogszabályzás miatt - nem látszik, így szép egyenes a fogsorom :) és 1 bölcsességfogat még majd kiszednek, mert rosszul nő :(
19L
2009. dec. 16. 18:00
9/23 anonim válasza:
0 foghiány, még érkezőbe a bölcsfogak..1ik már kibújt,3 tömött és van 2 rossz fogam de az egyik még nagyon kiskoromból a másik is régi és már jó 5-6 éve nem fájt fogam , csak mikor érzem hogy bújik a bölcsesség.. leis kopogom
2009. dec. 16. 18:02
10/23 anonim válasza:
2 hiányzik, 7 van tömve :S és kettő még fog hiányozni, mert nincs csírája, tehát 2-nek nem lesz csontfoga, de ezek majd a tejfogak kiesnek...de nem lesz a helyén csak majd ültetett majd 18 éves koromba, amúgy 13 vagyok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!