Tudtok ilyen helyet Budapesten?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Első kérdésem az lenne, hogy TB nélkül fogadnak.e magánrendelőben?
Számításom szerint 90%.ban húzni kell az egyik hátsó fogamat, magánrendelőkben kb mennyibe kerül egy foghúzás?
Tudnátok ajánlani Budapesten belül? Ne olyan horror áron, de olyat ami nagyon jó hely!
Inkább férfit szeretnék, mert annak erősebb a keze... :D
2014. márc. 22. 10:45
1/6 anonim válasza:
lehet én vagyok hülye, de ha valaki magánrendelésre megy, akkor a kezelést maga fizeti, ergo semmi köze a TB-hez :)
2/6 A kérdező kommentje:
Én azért kérdeztem, mert nem tudtam! és köszönöm az első kérdésemre a választ.
2014. márc. 22. 11:13
3/6 anonim válasza:
egyébként ha sima kórházba is mész, és nincs tb-d, akkor ott is fizetned kell, bár nem tudom, hogy mekkora az árkülönbség, de így is úgy is fizetned kell
4/6 A kérdező kommentje:
azzal tisztában vagyok, csak azért kérdezem esetleg tud.e valaki ahol nem horror árat kérnek el? (pl láttam neten olyan klinikát ahol CSAK a húzás 26.000 és ebben nincs benne a szuri, első találkozáskor a megnézés, stb...)
2014. márc. 22. 12:45
5/6 anonim válasza:
hát nézd, szerintem ilyenen nem éri meg spórolni, nem biztos, hogy az olcsó a jó, inkább ilyen közép árkategória
de pl a tűzoltó utcai rendelőben a doki nagyon rendes, igaz, hogy elég drága (bár szerintem ő is hasonló árfekvésben dolgozik), de megéri
6/6 anonim válasza:
Tudok egyet, ahol 5000 Ft. Bebe-Dent Janik Leonárd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!