Minden reggel fogat mosni elég?
Figyelt kérdés
Mondjuk úgy, hogy eddig nem nagyon mostam fogakat de nem ittam meg a levét mert ahhoz képest gyönyörű fogaim vannak, pár lyukas fogam van összesen az is fent vagy lent, hátul. De kezdtem rászokni reggeli fogmosásra. Elég ez ? 17/f2014. márc. 14. 19:23
2/4 anonim válasza:
Az a pár lyukas fog az iszonyú sok ebben a korban ! Este lefekvés előtt szintén fontos, hisz a napi ételmaradék mind ott rohad a szájban. Beleszagoltál már egy kutya szájába ?
3/4 anonim válasza:
Szerintem a reggel-este alap,én kb 4-5x szoktam egy nap
4/4 anonim válasza:
Á csak pár lyukas fog nem vészes, csak nem 17 évesnek kellene ahhoz lenned !
A reggeli és esti fogmosást be kell építeni a mindennapokba. Attól,hogy este fogat mosol nem fogsz tiszta szájjal ébredni, ugyanis éjszaka miközben méregtelenít a szervezet elszaporodnak a baktériumok a szájban és reggel nem is lehetne úgy enni hogy előtted nem mosol fogat. Ugyanis ha mosatlan szájjal reggelizel akkor újra lenyeled a bacikat amik az emésztőrendszeredben felszívódnak. Szóval az lenne a helyes ha a reggeledet a sz.rás után fogmosással folytatnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!