Elöl az egyik fogamnak letört a sarka. Kell vele csinálni valamit?
Figyelt kérdés
Koronát nem szeretnék, mert csak egy kicsi rész tört le belőle, amúgy teljesen ép fog. Nem fáj, nem éles, csak a zománcból tört le egy darabka. Mivel nem teljesen elöl van, még csak nem is feltűnő, csak akkor látszik, ha valaki direkt a fogamat figyeli.2014. márc. 13. 10:32
1/5 anonim válasza:
kérdezz fogorvost, hogy indokoltnak tartja-e, hogy rápakoljon ... úgy meg tudják oldani, hogy még te is alig veszed észre
2/5 anonim válasza:
Szakemberhez fordulj, mivel felepiteni fogja! Ma mar egy sablon segitsegevel tudjak korrigalni a fogat!
3/5 anonim válasza:
Ha olyan helyen van,h nincs kitéve különösebb erőhatásoknak, akkor egyszerű fehér tömőanyaggal tudja korrigálni. Igaz, le fog kopni egy idő után, de akkor újra meg tudja csinálni. Ha pedig indokoltnak látja, akkor direkt héjat tud rá csinálni. Csiszolni ezért semmiképpen nem fogja.
Ha nem is zavar, talán azért érdemes megnézetni,h nehogy tovább töredezzen. Én sajna jártam így.
4/5 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megnézetem, nehogy emiatt romoljon tovább. Közben egy barátnőm is mondta, hogy fehér tömőanyaggal ki tudják ma már pótolni.
2014. márc. 13. 14:01
5/5 anonim válasza:
Nekem a sarka tört le, lecsiszoltattam, mert kikezdte a nyelvem, ahogy piszkáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!