Érzéstelenítéstől bedagadt ábrázat?
Figyelt kérdés
Rászántam magam, rendberakatom a fogsormat. Bal felső hetest tömtek tegnap, ami szanaszéjjel volt szuvasodva már. Ügyes volt a dokibá, de azért szurit kértem, mert nehezen viselem a fúrást. Azt hittem, csak jól elkapta a pontot, mert abban a pillanatban, ahogy beadta az injekciót, kb a halántékomig zsibbadtam, mire kiértem a váróba duplán láttam, remegett a bal szemem és lefehéredett a fél arcom. Na mondom ez fájni már biztos nem fog... Megcsinálta, vígan elmentünk bevásárolni. Úgy 4 óra múlva kiment a zsibbadás, és azóta kb megpusztulok. Este még kinyitni se tudtam a számat, csak el flector után, de még ma reggel is be van dagadva kicsit az arcom, és fáj... nem a fog, az teljesen jól van, hanem az állkapocsizület, a környéki izmok, meg úgy általában. Meddig lenne ez normális? Hívjam a dokit, vagy tűrjek?2014. márc. 11. 04:50
1/1 anonim válasza:
hívd a dokit, mert épp ez az hogy nem jól találta el, mert valószínűleg idegbe szúrt, ami mint látod egyáltalán nem jó!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!