Jókai Dental vélemények?
Figyelt kérdés
[link] elég jó áraik vannak, na de mennyire jók?aki járt már itt, kérem írjon véleményt:)
Köszönöm:)
2009. dec. 13. 16:38
1/8 anonim válasza:
Ma voltam náluk kezelésen (fogtömés), és úgy érzem, egy életre megtaláltam a fogászatomat! Pedig ha valaki, akkor én tényleg viszolygok az orvosoktól, de tökéletes ellátást kaptam. Dr. Fehér Ágnes kezelt engem, végig mondta, hogy mit miért csinál, figyelmesen és óvatosan bánt a fogammal. Egyértelműen ajánlott!
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy írtál:)
2009. dec. 15. 20:09
3/8 A kérdező kommentje:
még vki ismeri?:)
2009. dec. 19. 18:39
4/8 anonim válasza:
Voltam náluk fogfehérítésem. Az eredmény egy hét után rosszabb mint volt mert most foltos a fogam. A saját fogszínem és egy fehérebb árnyalat váltakozik. Nagy csalódás! Vagy nem értenek hozzá, vagy gyenge minőségű termékkel dolgoznak. Voltam már máshol is fogfehérítésen de azzal semmi probléma nem volt. Két évig gyönyörű fehér fogaim voltak pedig kávézok.
5/8 vacok82 válasza:
Én már jártam náluk. Határozottan nem ajánlom. Fogtömésen voltam. 2-3 hónap !!! után elkezdtek kijönni a tömések a fogamból. Mindig csak egy kevéske, 1 év múlva kezdhettem előröl mert szinte semmi nem maradt belőlük.
6/8 A kérdező kommentje:
akkor jobb ha nem megyek hozzájuk:S szegények:( köszönöm a válaszokat:
)
2012. máj. 29. 23:05
7/8 A kérdező kommentje:
:)
2012. máj. 29. 23:05
8/8 anonim válasza:
Volta náluk, bár ne tettem volna! Rábeszèltek a tömès cserère, szó szerint megijesztegettek, hogy a tömèsem alatt romlik a fogam ès s.o.s kell valamit tenni, különben biztosan gyökèrkezelni kell, vagy húzni. Azt mondta a doki, hogy a recepción tájèkoztatanak az árakról ès az eljárásról. Azt mondták 1 tömès maximum 15000ft, de az már a nagyon komplikált extra eset. Hát nekem nem volt komplikált, ennek ellenère úgy fizettem 45.000ft-t mint a villám. Nem volt nálam annyi pènz, rendkívül megalázó volt. :/ Ès amikor reklanáltam megmagyarázták, hogy ez ennyi az annyi volt, nekem dupla zsibbasztót adtam mert látták, hogy fèlek(!) stb... Vègül az is kiderült, hogy nincs garancia!!! Fájt a fogam, amit oly profin megcsináltak, mèg 11 hónap után is, (megjegyeznèm a 11 hónap alatt 2X voltam náluk, húzták-halasztották.) azt mondták gyökèrtönmi kell, èn meg, hogy azt nem akarom. Erre ők: kiszedik a tömèst, megmondják, hogy kell e, ha kell, de nem válalom visszateszik, ès marad minden így, viszont akkor fizetnem kell a tömèsèrt 13.000ft-ot! Az elrontott munájuk helyrehozására ugyan úgy fizetnem kellett volna, ráadásul amikor bejelentkeztem a recepciós azt mondta: "Termèszetesen garanciális!" Gondoltam azèrt mèg az orvost is megkèrdezem mielőtt neki esik a fogamnak, mivel már egyszer átvertek. Hát a garancia a teljes összeg 98% kifizetèse lett volna. Amit nekem kell fizetnem! Pofátlanok, sajnálom, hogy senki nem volt a rendelőben mikor ez törtènt, ès nem hallották! Soha többè!!!! Szègyen ami náluk működik! Csak azèrt mentem vissza, mert gondoltam garanciában megcsinálják, hamár ennyit fizettem... Ès akkor mèg azt mondja a doki, hogy őt kellett volna az árakról kèrdezni, amikor őt kèrdeztem kiküldött a recepcióra. Mondtam is, letagadta, azt mondta biztosan nem. Ez aztán a gerinc! Az is problèmám volt, hogy begyulladnak a fogaim, az a kettő amihez hozzanyúlt, ráfogta a fogkőre, ami amúgy egy másik doki vèlemènye szerint mincs, de ha van akkor is èrdekes, hogy csak ott okoz problèmát. Mindenki maga dönti el kihez megy, èn leírtam amit tapasztaltam. Remèlem más nem jár így! Mèg mindig gyomoridegem van, olyan megalázó volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!