Mennyi idő egy ilyen fogsor helyrehozatala? Szerinted mennyire kellemetlen/visszataszító egy ilyen fogsor?
A két szemfogam még gyerekkoromba ránőtt a tejfogra,így eléggé "kiáll",feljebb van csúszva az eredeti helyéhez képest(A képen hasonlót láthattok).
Mennyi idő lehet ezt teljesen helyrehozni?A fogszabályzás,vagy a "műtét"(pótlásos vagy koronás helyrehozatal) lenne jobb?Annó az orvos azt mondta,hogy ezzel csak Pesten az egyik fogászati intézetben foglalkoznának-biztosan-,ott is,mint "tananyag",gyakorlat a tanulóknak(mert egyedi eset).
Másik kérdés:Szerinted mennyire visszataszító egy ilyen fogsor?Elég kellemetlenül érzem (szégyenlem)magam mosolygás,nevetés közben emiatt,még a közeli ismerőseim körében is...
A kép:
20 éves vagyok.
Az igen hosszú... :/
Hogy hányszor megbántam már,hogy nem mentem el időben fogászatra...
Én is sokáig halogattam. De hidd el, gyorsan eltellik az idő. Pár hét alatt úgy megszokod, és fel sem tűnik, hogy bent van. És mikor elmész állításra, és látod, ahogy kúsznak a fogaid a helyükre... megéri! :)
Nem fogod megbánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!