A legkevesebb ido amig fogszabalyzo fent van?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok mindentol fugg, de ha betartok minden szabalyt ? Vagy tapasztalatokat is szivesen olvasnek.2014. febr. 26. 12:45
1/2 anonim válasza:
Az, hogy mennyi ideig van fent, nem attól függ, hogy mindent jól csinálsz-e, hanem attól, hogy mennyire igényes az orvos. Annak nincs sok értelme, hogy fél évig van fent, mert annyi idő kell a fogak rögzülésének, amikor már jó helyen vannak. Általában 1,5-2 évig szokott fent lenni, bár az egyik osztálytársamnak csak fél évig volt. Nekem meg most fogják levenni:D
2/2 anonim válasza:
Nem jó ha hamar leveszik,mivel akkor még nagyon mozognak a fogaid,és még éjszakaival is hamar vissza állhatnak a régi helyükre.Nekem 2éve van fent,szinte semmit se csinálnak már vele,de érzem hogy a fogaim már nem mozognak.Rábízom az orvosomra,hogy mikor veszi le.Ne azt nézd hogy minél hamarabb kerüljön le,hanem hogy az orvos igényesen tegye a dolgát!Meg ha már 100ezreket fizetsz tartson sokáig:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!