Harapásnál fáj a fogam úgy 1-2éve vagy több, mi a baj?
Ne haragudj, de olyan nincsen, hogy nincs szükséged rá. Azt csak te gondolod így. Én, akinek nem csak kiváló a száj higiéniája, de fogorvostan hallgó is vagyok és soha egyszer nem volt gond a fogammal, egy darab nincs tömve, fúrva, én eljárok ellenőrzésre rendszeresen, akkor te hogy gondolod, hogy ezt így kijelented? Azért fáj a fogad, mert baj van. Mert elmondom neked, fogfájás csak akkor jön elő, ha már sz@r van a palacsintában. Amit a féléves ellenőrzéseknél az orvos kiszűr és előre gondoskodik rólad, megelőzi a bajt. Nem véletlenül van az, hogy ennyi a foghíjas magyar ember, mert mind úgy gondolkodik, mint te. "Nincs rá szükségem". "Elmegyek, ha már nagyon fáj, de előtte azért a gyakorikérdéseken megkérdezem, hogy mit csináljak". "Elvesztem egy fogamat, ugyan az csak egy fog".
Lehet megsértődni, felháborodni, lepontozni. De ez tény. Te magad írtad. Tessék eljárni, mert mindenkinek, neked is, nekem is, szüksége van rá, és mélységesen szégyelld magad, hogy 1-2 éve fáj a fogad és ezek után le mered azt írni, hogy neked nincs szükséged fogorvosra. A szomorú az, hogy sajnos a páciensek zöme az hozzád hasonló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!