Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Letörhet a fogtömés?

Letörhet a fogtömés?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap betömték az egyik fogamat és ma letört valami pici fehér darab. Lehet ,hogy a tömés egy része? Vagy "csak" fogkő darab esetleg?
2014. febr. 20. 07:33
 1/4 anonim ***** válasza:
nem tudom de akár lehet egy fúrt fogdarabka is amit nem sikerült még kiköpnöd. Nem tudod megnézni a fogad? csak feltünne ha hiányozna belőle, valahol túl éles stb.
2014. febr. 20. 07:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet a fogadon maradt egy kicsi a tömésből és az jött le, nem tisztította le jól, de ha túl nagy a tömés akkor a fogból is letörhetett, nézd át jól nagyítóval a fogad.
2014. febr. 20. 08:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az a probléma, hogy hátul van és nem nagyon lehet látni. Érzésre nem "éles" sehol, mintha nem hiányozna sem a tömésből sem a fogamból, viszont aggaszt, hogy mi lehetett az.
2014. febr. 20. 09:14
 4/4 anonim ***** válasza:

ha nagyon parázol menj vissza egy perc alatt megnyugtat h nincs baj:))) amugy saját trükk. keress egy kicsi tükröt,és azzal nézd a fogad miközben egy másik nagyobb tükör elötted van és az visszaveri a szádban levö tükör képét.

furán hangzik de én is annyira fogellenörizgetös vagyok hogy muszáj:))

2014. febr. 20. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!