Szájsebészeten gennyes gocot távolitanak el holnap mire számihatok fájni fog volt valakinek ilyen beavatkozás?
Hát, értem. Akkor én kb 6 hét szenvedés után ne szóljak egy szót se. Mondjuk nekem most furcsán alakul ez a valami az ínyemen, jövő hétre van időpontom, most már nagyon remélem, történik valami előrelépés. :/
Neked jobbulást!
1-es/3-as vagyok.
Én azóta túl vagyok rajta, és szó sincs olyasmiről, amit itt a 4-es leírt. Nekem körbe lett érzéstelenítve - az injekció jó szarul esett - de amúgy teljesen fájdalommentes volt a dolog. Felvágta az ínyt, kinyomkodta belőle a gennyet, hogy ezen kívül mit csinált, azt lehet, jobb, ha nem tudom, de nem vérzett még órákig, és az érzéstelenítő hatásának elmúltával sem voltak fájdalmaim. Illetve lett bele téve egy klionos (antibiotikum) és jodoformos (fertőtlenítő) gyógyszeres csík, aminek kegyetlen rossz íze volt, azt másnap még cserélte. Mivel ez már érzéstelenítés nélkül ment, nem esett túl jól, de ezt is túl lehetett élni, legalábbis én még életben vagyok :)
Most egy randa kráter van a helyén az ínyemen, gyógyulgat, de gyullad frankón a seb széle, erre javasolta a fogdokim a Corsodyllal való öblögetést, ezzel küzdök, mert nagyon rossz íze van, égeti a nyelvem meg a nyálkahártyám (na, a sebet legalább pont nem) és nem érzek miatta ízeket.
Várom veszettül, hogy gyógyuljon, bár nálam a foggyökérből nem akar leszedni, legalábbis azt mondta, ha csak a röntgent nézné, ezt sem kellett volna, de ugye hetek (közel hónapok) óta ott volt a gyulladás :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!