Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabalyzot szeretnek, de...

Fogszabalyzot szeretnek, de annyira nem kell a fogaimnak, akkor is lehet? (Lent)

Figyelt kérdés
Szuleim szerint nincs szuksegem fogszabalyzora, de szerintem igen, rondak a fogaim, szoszerint szegyenlem. Azt mondta anya hogy marciusban elvisz, most van februar. De nekem szemely szerint be is jon a fogszabi marmint szerintem nagyon divatos, szeretnek is! Ha nincs szuksegem ra, szerintetek akkor is lehet fogszabalyzom?! Elore is koszonom a valaszokat!

2014. febr. 16. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha szégyelled a fogaidat, akkor valószínűleg szükséged van rá. Ha mégsem, akkor az agyaddal van baj, de azt nem fogszabályzóval kell helyrehozni.

Ha sok felesleges pénzed van, akkor valamelyik ökör doki biztosan felrakja.

Egyébként meg nem annyira nagy muri. Állandóan tisztítani minden evés után. A fogselymezés is kész gyötrelem.

Nekem nemsokára leveszik hálistennek.

2014. febr. 16. 22:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Izlesek es pofonok. :)
2014. febr. 16. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:
A fájdalomba is gondolj bele, csak úgy divatból ne akarj. Nem egy hú de szuper dolog, mikor már az agyadat bontja a fájdalom ;)
2014. febr. 16. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:

"Izlesek es pofonok. :)"

Majd egy-egy ívcsere után mondd ezt. :DDD

2014. febr. 17. 17:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Jelentem, ma levették.

Fú, basszus, olyan volt, mintha a fogaimat ropogtatta volna szét.

De most már szépek. :))

2014. febr. 17. 21:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen lehet, gondolj bele mennyi pénzt kidobsz a nagy semmiért. :)

Nekem éjszakai van, és nagyon jól összehúzta, remélhetőleg nem kell majd állandó. :)

2014. febr. 18. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!