Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kihúzták a bölcsesség fogam...

Kihúzták a bölcsesség fogam valakii?

Figyelt kérdés
mikor gyógyul be? tejterméket medig nem lehet enni? demalgont lehet rá szedni?? rettentően fáj de talán nem is a helye hanem z inekcio helye...moshatok ma már fogat?
2009. dec. 8. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Kaptál antibiotikumot ?
2009. dec. 8. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem 3 nap alatt nagyjabol begyogyult,de 1 hetig fajt,tejtermeket en aznap este ettem, mert (tejbegrizt)azt konnyu megenni,de nem mostam meg csak a kovetkezo nap este,mert elegge verzett...meg ilyenkor 3napig nem dohanyozhatsz,mert nyitott a csontod!ne aggodj befog gyogyulni ha ma huztak ki akkor holnaptol 2 oranket meleg sos vizzel kell oblogetni a szadat, 5 napig
2009. dec. 8. 16:24
 3/5 A kérdező kommentje:
nem kaptam antibiotikumot
2009. dec. 8. 16:25
 4/5 anonim ***** válasza:
demalgont szedhetsz nyugodtan, es a vizet ugy csinald egy bogreben,hogy egy teaskanal sot tegyel bele,es ne legyen forro, de meleg legyen,hogy jol fertotlenitse a fog helyet, es hamarabb begyogyuljon, gyulladasmentesen elozo voltam 21/L remelem segitettem:-)
2009. dec. 8. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:
es nem kell antibiotikum, csak abban az esetben, ha nem oblogetsz, mert akkor befog gyulladni.
2009. dec. 8. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!