Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 14 éves vagyok és már 3...

Idemitkeneirni kérdése:

14 éves vagyok és már 3 helyen nő a bölcsességfogam. Ebből lehet gond?

Figyelt kérdés

2014. febr. 11. 09:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem. Maga a bölcsesség fog növése nem okoz problémát,azért a legtöbb embernek gond nélkül kijönnek. Ha nincs fájdalmad,nem dagad az ínyed semmi baj nincs vele.
2014. febr. 11. 09:07
 2/4 A kérdező kommentje:
2napja kezdett el kijönni és az akkori éjszaka óta felvan dagadva és érzékeny.
2014. febr. 11. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyenlőre semmi gond nincs. Annyi ilyenkor a teendő,hogy alaposan keféld ott az ínyedet,mert az szokott problémát okozni,hogy alákerülnek a bacik és ettől begyullad a fog,illetve az íny.
2014. febr. 11. 16:51
 4/4 Mordorfiai válasza:
AZONNAL húzasd ki mert torlódni fognak a fogaid ! Nekem is 14-éves koromban kinőttek a bölcsesség fogaim és akkor el kezdtem pattanásos lenni tőle és minden bajom van azóta is most hogy kihúzták már 2-őt sokkal jobban vagyok gyakorlatilag 50% A Bölcsesség foggal csak a baj van . 100 emberből talán néhány az a mázlista akinek tökéletes a fogsora ... úgy bölcsességekkel együtt cakk um pakk
2014. márc. 3. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!