Volt valaki altatásos fogászaton? Vélemény?
Én voltam. Szegeden pár éve, de nagyon pocsék munkát végzett az orvos, nem ajánlom. Viszont legalább drága volt.
Maga az altatás rendben volt, kapsz egy injekciót aztán se kép se hang. Utána 3 napig nagyon fájt a torkom. Ez viszont ha jól tudom normális, de legalábbis túlélhető.
Azóta megcsináltattam mindent amit kellett és fél évente stressz nélkül járok a fogdokihoz.
Én Budapestre megyek majd, de nagyon félek.
4 beletört fogat szednek ki, és egy bölcsességfogat.
Hova kaptad az injekciót? Azt a csövet a torokba ugye akkor nyomják le, ha már elaludtál? Volt valami bajod miután felébredtél, hányás, ilyesmi?
Mármint oda, ahonnan a vért szokták venni?
Mert nekem azt mondták, hogy csuklóba adják, oda az oldalába, hát nekem az a hely nagyon nem szimpi...tűfóbiám van, de nemrég túl kellett esnem egy vérvételen 20 év után, szóval attól nem tartok annyira.
Köszönöm az érdeklődést, honnan tudod hogy én vagyok? :D
Egyébként még nem, egyelőre vérnyomás beállításon vagyok.
Tehát alapból magas a vérnyomásod? mert így nem csoda ,hogy az idegeskedés miatt annyira felment!
Egyértelmű volt,hogy te vagy, már csak azért is,mert ugyanazokkal a fogaiddal van a gond mint a másik kérdésben. Nemsokan mennek altatásos fogászatra, vagy ha igen nem írnak ki kérdést, de ha mégis kicsi a valószínűsége,hogy pár nap különbséggel,és ugyanaz a probléma mind a két félnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!