Elhalt a fogam és kívül van egy bubi ami néha kiürül, ilyenkor ha kívül van úgymond egy góc, akkor tuti hogy belül is? Kihúzzák így?
Figyelt kérdés
nem fája fogam igazából, néha érzékeny lesz, el fogok menni orvoshoz, kihúzatni akarom, de így kifogják húzni hogy úgymond így folyik?2014. febr. 3. 15:44
1/5 anonim válasza:
Gyökér kezelést fogsz halni .Nekem is fogelhalás miatt volt rá szükség .
2/5 anonim válasza:
:D ... enyhén szólva rosszul írtam :D
tehát :gyökérkezelést fogsz kapni .
3/5 A kérdező kommentje:
áhh nem akarok azt, ki akarom húzatni mindenképp, neked is ilyen gennyezős volt?
2014. febr. 3. 15:53
4/5 anonim válasza:
Minek kihuzatni, amikor meg lehet menteni, később jól fog jönni még az a fog, gyökérkezeléssel még jó pár évig fog marad.
5/5 anonim válasza:
Nekem nem gennyedzett ,csak volt egy jó nagy pukli,magasan fent a gyökér csúcsánál . (Nekem felső front fog volt ,nagyon gáz lett volna ,ha ki kell húzni :S) Gyökér kezelte és egy hétig 1000mg -os Augmentint kellett szednem .. a pukli szép lassan lement .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!