Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miert faj ennyire a fogam?

Miert faj ennyire a fogam?

Figyelt kérdés
A nyaron voltam epp ezen az oldalon fajo fogammal fogorvoshoz, es kiszedte az idegeket, de viszont azthiszem kiesett a tomes belole a napokban, de pont ugy faj mintha lenne ideg benne megint, de azota (nyar ota) nem volt a fogammal semmi gondom, nem lehet az hogy huzatot kapott inkabb es azert faj ? Tapasztalt emberek valaszat kerem, tudom elkellene menni fogorvoshoz inkabb, de talan van itt is olyan tapasztalt ember mar, aki nagyjabol tudja mit kell csinalni.

2014. jan. 29. 05:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet a fog egyéb gyulladása, fog alatti tályog, de az is előfordul hogy véletlenül nem szedik ki az összes ideget a fogból, a tömés nélkül most azok ismét szabadok, így fájnak.

Mivel a fájdalom a töméskieséskor kezdődött (ha jól értem), én inkább ez utóbbira tippelek.

Mindenképp menj vissza orvoshoz.

2014. jan. 29. 06:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Mást nem tudsz csinálni, minthogy elmész a fogorvoshoz, ha kiesett a tömés, azt csak ő tudja helyrehozni és talán megint tisztítani kell a gyökérnél.
2014. jan. 29. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!