Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tegyek abban az esetben,...

Mit tegyek abban az esetben, ha semmi nem segít a fogínygyulladásomon?

Figyelt kérdés

Voltam fogorvosnál, de a Corsodilt nem ajánlotta, mert elsárgítja a fogakat stb, pedig korábban az használt. Nem mondta, hogy fogkövem lenne vagy bármi. Felírta az Aperisan gélt, de az annyit ér, mint halottnak a csók. Kamillás szájöblögetést is csináltam már korábban, de semmi. Újra a Corsodilt kezdtem el alkalmazni, de az sem hat már olyan sokáig, mint korábban.

Nagyon nem tudom már mit csináljak... mi tévő lehetnék? :(

2014. jan. 28. 09:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Várj... Őszintén, ezzel nem igazán lehet mást tenni...
2014. jan. 28. 12:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Minimálisan sárgitja a fogat a Corsodil,én is használtam sokáig.

Most elmex fogkrém+Elmex szájviz,sensitive,fogmosás reggel-este,szájviz minden étkezés után,és látható a javulás.

2014. jan. 28. 14:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Cserszömörce száj öblögető!nem is drága de az tuti jó rá!
2014. jan. 28. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát furcsák a fogorvosok. Nekem is amikor már előrehaladott fogágybetegségem, csontsorvadásom volt, akkor jutott eszébe a maszek fogorvosomnak, hogy elküldjön egy parodontologushoz. Ugyanis a fogorvosok nem értenek a fogínyhez, erre a parodontologus hivatott. A fogorvos írhat beutalót a Szentkirályi utcába vagy elmehetsz maszekhoz is. Én Gálos Dórát ajánlanám Pesten vagy El-Hage Jade Bencét a Szentkirályi utcában. Vannak drágább dokik is, ahol már lézeres kezelés is van, de a küretezés is nagyon hatásos, nekem szépen rendbe rakták, teljesen elmúltak a gyulladások. De számomra érthetetlen, hogy ezt a fogorvos miért nem mondja magától, hogy létezik rá már gyógymód.
2014. jan. 29. 08:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Q10 co enzim , fogínyápolò listerine
2014. febr. 20. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!