Mit csinálna a fogorvos ezekkel a fogakkal?
Figyelt kérdés
Elől szépek, csak hátul alul vannak a rosszak. A bal oldal szokott fájni (a képen jobb :D), a másik nem, ott szoktam rágni. 15/L
2014. jan. 27. 16:43
1/8 anonim válasza:
Fúj, még hányszor teszed fel ezeket a ronda képeket. Biztos, hogy nem a tiéd, ennyi idős korban még nem romolhatott így el. :-(
2/8 A kérdező kommentje:
Hiába állítod hogy nem az enyém, csak tudom, de ha nem hiszed és budapesti vagy akkor szívesen megmutatom!
2014. jan. 27. 16:56
3/8 anonim válasza:
Ne nekem mutasd, hanem egy fogorvosnak, de mielőbb, talán még tud vele valamit kezdeni.
Naponta legalább kétszer mosni kellene a fogaidat és kevesebb édességet enni és nem szabadna kólázni sem, mert szétrohasztja a fogakat.
4/8 anonim válasza:
Szerintem kihúzza.Mivel betömni már gyökérkezeléssel se lehet,így vagy kihúzza vagy még ennél is rosszabb lesz.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát csak naponta 1x mosom a fogamat és csak kb 1 éve rendszeresen, de azért látszik rajta hogy mosom mert nem fekete meg nem lepedékes.
2014. jan. 27. 17:10
6/8 anonim válasza:
Ezeknek a nagyrészét ki sem fogja húzni a fogorvos, hanem elküld a szájsebészetre. Ott kivésik majd...
7/8 anonim válasza:
Ne ijesztgessétek már.
A nagyon letörteket ki kell húzni sajnos.
aminek van pár mm széle,abba tud csapot tenni,keress rá googleben,csapos korona,azok menthetőek gyökérkezelés után.
Fogkőleszedés is kell,illetve tömések.
8/8 anonim válasza:
Meg lehet csinaltatni,csak nem olcso mulatsag.Nalunk egy ilyesmi fogat huszasert sot, tobbert csinalnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!