Úgy be van gyulladva az ínyem a két felső metszőfogam között, hogy már be se tudom csukni a számat, mert ráharapok (Kép). Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Pár nap múlva megyek orvoshoz, de addig is csak van valami ami lehúzza a duzzadást, mert elég kellemetlen.
2014. jan. 26. 21:46
2/5 A kérdező kommentje:
De az csak fájdalomcsillapító, nem? Az nem segít a gyulladáson.
2014. jan. 26. 21:51
3/5 anonim válasza:
Hát, ezen nemigen fog most semmi, esetleg valami antibakteriális szájvizet vagy szopogatós tablettát próbálj.
4/5 A kérdező kommentje:
Próbálgatom, de nem igazán használnak.
2014. jan. 26. 22:56
5/5 anonim válasza:
Az Advil erős gyulladáscsökkentő is. Nekem úgy levitte az ínygyulladásomat, hogy mire fogorvoshoz kerültem hétvége után nézték, hogy honnan tudom, hogy be van gyulladva, mert nem orvosi szemmel nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!