Én már nem bírom a fogaim közti szünetet mit tegyek? 13/L
Menj el a fogászatra,kérj tanácsot,és fel tudják építeni és megszűntetni a rést. a 2 fog kb 20 ezer forint.
Az enyémet is így csinálták meg,Egy hátránya van,nem lehet vele almába harapni,mert letörhet.
A fogaid helyezkedése még sokat fog alakulni. Még nagyon fiatal vagy és ez még nem a végleges elrendezésük. Szerintem még várj az orvossal, de ha el is méssz, valószínű hogy ő is ezt fogja mondani, hogy még alakulnak a fogak.
Nekem miután kibújtak a bölcsesség fogaim annyira összenyomták a többi fogaimat, hogy egy csepp rés sincs sehol és a fogselyen használata is kész harc egy-egy fognál.
Szóval türelem, minden rendben lesz.
Esztétikai fogász el tudja tüntetni. A fogra egy nagyon vékony réteget szoktak húzni ilyenkor, úgy hogy közben nem sérül a fogad. Az ára is töredéke egy fogszabályzónak. Viszont 13 évesen nem fogják még megcsinálni, mivel még alakulni fognak a fogaid.
Ha nagyon nagy a köz, lehet, hogy egy minimális rész maradni fog.
Utolso, te vmi nemletezo dologrol beszelsz.
Kerdezo, nincs zsebpenzed? 18 ev alatt nem olyan veszesen draga, 50 ezer korul van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!