Porcelán fogsorral miket lehet enni, harapni?
Nekem felül van 10,szintén a porcelán boritású fém.alul pedig sok gyökérkezelt tömött fog.
Tudok velük mindent enni,mogyorót is (előtte nem ettem kb 5 évig,mert letört tőle a fogam,fájt,vérzett.stb,de még almába se mertem harapni).
Üveget én sem bontok :)
Nehogy egyből elkedj vele mogyorót rágni,főleg ne az ideiglenessel.
Ideiglenessel csak óvatosan,ha végleges lesz,azzal is egy ideig,az ínyed miatt,mert azt bántani fogja,nekem kb 1 hónap kellett mire rágyógyult.Addig csak nem túl rágósakat ettem,kis darabkákat,mert az íny nagyon sérülékeny.
elmex sensitivet használtam ,szájvizet és fogkrémet is,azzal gyorsabb lett a gyógyulás.
30 éves vagyok 3 fogam van felül a többi műfog! Most már 1,5 éve vannak meg. Szépek senki nem tudja ,hogy nem igaziak! Eszem hamburgert almát mogyorót bármit! Üveget mondjuk én sem bontok de pl.zacskót már bontottam vele
Engem nem korlátoznak semmibe lehet csak megszokás de olyanok mint az igaziak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!