Elfeküdtem a fogam szerintetek?
Figyelt kérdés
Tegnap éjszaka úgy sikerült aludnom ,hogy rá nehezedtem a bal felső egyes fogamra és megnyomhattam ,mert reggel úgy keltem fel ,hogy fáj és fájdalom csillapítót is be kellett vennem a nap folyamán ,mert úgy lüktetett.Járok fogorvoshoz jövő hét utáni hétre van időpontom.De nem tudom eldönteni ,hogy akkor ebből lesz baj vagy nem? Olvastam ,hogy ha 2-3 nap alatt nem enyhül akkor igen kell menni ill. azt is hogy ilyenkor képes a fogbél is elhalni és az törékennyé teszi a fogat.Na mindegy úgy is lesz panoráma röntgen a fogaimról kb: 2 hónap múlva ,legkésőbb akkor kiderül. Inkább az lenne a kérdésem valakinek volt már hasonló?2014. jan. 19. 00:37
1/1 anonim válasza:
Úgy tudom ha lüktet, akkor gyulladás van a fogban. Minél előbb próbálj meg időpontot kérni a fogorvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!