Fogszabályzósok?!
Figyelt kérdés
Pénteken felrakták a fogszabályzómat, és az őrlő fogaim mintha be lennének tömve, olyan kemény ragasztó borítja...ez normális?
Előre is köszi a válaszokat!
2014. jan. 18. 21:23
1/8 anonim válasza:
Nekem régen volt fogszabályzóm,de amennyire emlékszem,idővel "lepotyog" a felesleges ragasztás.
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat, kicsit meg nyugodtam:)
2014. jan. 18. 21:52
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy direkt van ott, harapásemelés céljából.
Kérdezz rá legközelebb a dokidnál, mert ha nem direkt van ott és zavar, le tuja szedni.
4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem direkt kente be, de azért megkérdezem!! köszönöm:):)
2014. jan. 18. 22:23
5/8 anonim válasza:
hány éves vagy? nekem is lesz fogszabályzóm, de azt mondták ki kell húzni két hátsó fogam, mert már felnőtt vagyok. és nem férnének el a fogaim. neked is ki kellett húzni, mielőtt megkaptad a fogszabályzód? én még csak egy szakembernél voltam, másnak a véleményét még nem hallottam. jó lenne, ha nem kéne kihúzni két egészséges fogamat :/
6/8 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok( és lány) igen húztak fogam, 4-et is...először nekem is úgy volt, hogy csak 2-t kell,de mivel ha alul kihúzzák,felül is ki kell,mert akkor nem lesz jó a harapás...igazából eddig még nem bántam meg az egészet!!:)
2014. jan. 19. 15:30
7/8 anonim válasza:
és neked fájt? nemrég voltam fogamat kihúzták, mert már mindenhova áthatott a fájdalom. 2 adag érzéstelenítőt kaptam, de nem hatott sokat. kinél voltál, ha szabad megkérdeznem? 4 foghúzás egyszerre az nem semmi.
8/8 A kérdező kommentje:
nem mivel elzsibbadt a szám:)
2014. febr. 2. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!