Elveszíthetem amiatt a fogamat, mert eléggé fáj és csak 5nap múlva tudok orvoshoz menni?
Hello! a màsodik vagyok :)
Jelentem, én màr jol vagyok:)Azt nem tudom, hogy ideiglenes tomés utàn torvényszeru e hogy fàjjon, de ha ugy jàrsz mint én, h ideiglenessel a fogadban csak fàj, és fàj, és 2-3 nap utàn arra ébredsz, hogy annyira fàj, hogy remegsz ( mint én), és ugy be van dagadva az also àllkapcsod és a nyirokcsomok hogy orditasz ha ki kell nyitni a szàd, akkor azonnal keress egy dokit .
Tegnap ugye visszamentem a rendelobe, mondom a titkàrnonek, hogy lesz@rom, hogy rengeteg pàciens ul a vàroban, én , ha reggelig kell itt uljek, megvàrom. Na, jon a doki, màr mondja is rohogve: " Na miaz, csak nem fàj a jobb also molàris?" Mondom magamba, de fàj bazze, fàj", beulok a székbe, mondom neki, hogy tudom h gyulladt, igy hozzà sem lehetne érni, de azonnal kapja kifele ezt a szemetet, azt mondja " àà, nem , megmentheto még ez, most egy kicsit enyihtek a fàjdalmàn", és ugy, mindneféle érzéstelenités nélkul kifurta hatalmasra a szuvas lyukat ( gondolom h mindenféle genny, vagy hasonlo ki tudjon jonni) illetve a felszinen is reszelt. Irt gyulladàscsokkentot ( 400 gr ibuprofen) illetve kétszer kell 1 grammos!!!!!!!!! antibiotikumot szednem..Szerdàn pedig kiidegel. De érdekes, nem fàj :) Kezdem istenként tisztelni azt a dokit :)
Jo hoszura nyult a vàlaszom, ami fontos, ne vàrd meg mig gyulladàs lesz belole, nekem azt mondta a doki tegnap, àltalàban akkor màr kotelezo elballagni a fogàszhoz, ha a fàjdalomtol nem tud elaludni az ember, akkor màr nagy gond van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!