Tudtok Miskolcon jó szakembert, aki fogszabályozással foglalkozik?
Én is dr Kochoz jártam. Imádtam. Sajnos már nen engedhetem meg anyagilag. Ha hozzá fogsz járni akkor sógorom fogja neked a szabályzót csinálni. :)
Diák kedvezmény sehol sincs fogra, sajnos. Lehet 120ből nem fog kijönni a szabályzó. Én 10 éve 65öt fizettem nála.
Hú,nagyon köszönöm! És ha berendelem magam, hogy megnézze a fogaimat és mondjuk röntgent csinaljon, hogy kb meg tudja mondani mennyibe kerülne a fogszabi az milyen árban van kb??
Kedves utolsó: kifejtenéd, hogy miért nem vagy elégedett teljesen?
Eléggé tanácstalan vagyok kihez menjek, hallottam már Dr. Zsellér Dénesről is, barátnőm hozzá járt.
Kb árat tud mondani, de az tényleg csak kb. lesz..
hát én nem a magánrendelőjébe jártam és nem is mondom, hogy az ő hibája volt, nem akarom rontani a hírnevét, de nekem eltört fogszabályzás közben az első fogam, meg nem is lett teljesen hibátlan a fogsorom, de nem foglalkozott vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!