Mikor múlik el a zsibbadás?
egyszer - még vagy úgy 14 éve egy SZTK-s magánorvos (magánorvosként jártam hozzá, de takarékosan az sztk-ba hívott be...) egy sima tömés miatt úgy találta el az egyik ideget az injekcióval, hogy mikor beadta az érzéstelenítőt, mintha izzó billogot nyomott volna az ínyemhez. majd be.szartam (váltottam is fogorvost, sőt, ezek után sokszor mondtam is, ne adjanak injekciót, csak ha nagyon fáj a kezelés!!!) szóval jól beszúrta, a fejem bizsergett rendesen.
a kezelés volt kb. 5-kor, mikor 10-kor aludni tértem, még égett, fájt az arcom, és zsibbadt. mikor felkeltem reggel 7-kor akkor már nem éreztem. fájt az állkapcsom másnap...
szóval ilyen már velem volt, de azért úgy 4-5 órán belül kimennek már a mostani ...kainok'
lehet, hogy te is így jártál, ahogy én?
minden esetre ha még egy ilyen lesz, keress másik dokit, nekem volt 6 fogorvosom, de ez volt a legrosszabb, ez a "merénylő" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!