Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mikor múlik el a zsibbadás?

Mikor múlik el a zsibbadás?

Figyelt kérdés
Kb 10.30 kor gyökér kezelték egy fogamat 2x adtak érzéstelenítő injekciót de azóta is teljesen le van zsibbadva a fél arcom és már fáj. Fáj a zsibbadás. Mit csináljak vele? Már nem bírom inni szívószállal alig bírok bármit csinálni minden arcmozgás fáj. A fogamat meg se érzem azzal nincs baj sőt olyan fogak fájnak amikhez hozzá se nyúlt már megőrülök.

2014. jan. 14. 13:54
 1/4 A kérdező kommentje:
Fogaim kb nem is fájnak de az arcbőröm olyan mértékben fáj mintha rácsaptak volna egy kalapáccsal.
2014. jan. 14. 15:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Azóta se múlt el csak már nem fáj úgy mintha majd bele pusztulnék ettől független nem tudok beszélni és max 1cm re nyílik a szám amúgy meg nagy fájdalmak vannak. Utána néztem és ez az érzéstelenítő ritka mellékhatása ha esetleg valaki hasonló problémával idetéved.
2014. jan. 14. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:

egyszer - még vagy úgy 14 éve egy SZTK-s magánorvos (magánorvosként jártam hozzá, de takarékosan az sztk-ba hívott be...) egy sima tömés miatt úgy találta el az egyik ideget az injekcióval, hogy mikor beadta az érzéstelenítőt, mintha izzó billogot nyomott volna az ínyemhez. majd be.szartam (váltottam is fogorvost, sőt, ezek után sokszor mondtam is, ne adjanak injekciót, csak ha nagyon fáj a kezelés!!!) szóval jól beszúrta, a fejem bizsergett rendesen.

a kezelés volt kb. 5-kor, mikor 10-kor aludni tértem, még égett, fájt az arcom, és zsibbadt. mikor felkeltem reggel 7-kor akkor már nem éreztem. fájt az állkapcsom másnap...

szóval ilyen már velem volt, de azért úgy 4-5 órán belül kimennek már a mostani ...kainok'

lehet, hogy te is így jártál, ahogy én?

minden esetre ha még egy ilyen lesz, keress másik dokit, nekem volt 6 fogorvosom, de ez volt a legrosszabb, ez a "merénylő" :)

2014. jan. 15. 23:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Neten utnáa nézve ez ritkább mellékhatása az érzéstelenítőnek. Kedden történt de még mindig fáj az arcom. Pl ha nevetek akkor is oda kapok mert fáj. A fog egy pillanatra nem fájt amin dolgozott de az arcom igen.
2014. jan. 16. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!