Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az lehet h a gyökérkezelt...

Az lehet h a gyökérkezelt fogam fáj négy hónap után?

Figyelt kérdés

Szeptemberben gyökérkezelték a fogam de még mindig érzem hogy fáj néha ha keményet harapok ez normális? Azért kellett gyökérkezelni a fogam igazából mert volt rajta kis gyulladás és nagyon érzékeny volt a hidegre.

Meg ha ott a fogamnál az ínyemen végig húzom az ujjam kicsit fáj. Vmi nem lett jól megcsinálva vagy szerintetek mit csináljak? Vagy ez nem gond?

Ez volt az első gyökérkezelésem nem tudom h ez normális e így.

2014. jan. 11. 16:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem akkor fájt, amikor a a gyökér kezelt fogamon granulóma képződött. Ilyenkor a gyökér kezelés idején már nem csak a gyökér csatornában volt gyulladás, hanem a gyökér csúcson is, azaz a foggyökér körül lévő csontot is érintette. Ez nem a nem lett jól megcsinálva kategória, hanem inkább a későn lett megcsinálva . Ha ott van gyulladás a fogász hiába takarítja ki a gyökércsatornát, a csontot nem tudja kikapargatni a gyökér körül. Nekem is szájsebészeti beavatkozás lett a vége, gyökércsúcs rezekció.
2014. jan. 11. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!